Loading Events

« Toate evenimentele

Executive Leadership Program (ELP): Septembrie 2024 – Ianuarie 2025

18.09.2024 - 22.01.2025

4.900EUR

Executive Leadership Program (ELP) for Experienced and Senior Managers este dedicat liderilor cheie din senior managementul organizatiilor si celor care sunt succesori pentru aceste roluri!

Programul ii sprijina pe cei care sunt deja in senior management sa aiba mai multa forta de leadership, mai mult succes si un impact pozitiv mai puternic cu initiativele organizationale de care sunt responsabili. Ii ajuta pe succesori sa fie mai bine pregatiti sa faca fata unui viitor rol cu responsabilitati mai mari.

 


MISIUNEA ELP:


Sa sustina lideri cheie care vor sa creasca, care vor sa deschida un nou capitol in evolutia lor, carora le pasa de organizatiile din care fac parte si
care doresc sa dezvolte alti lideri!

 

Pentru a reusi, liderii de succes de rang superior trebuie in primul rand sa inteleaga mai bine cine sunt, sa se cunoasca foarte bine pe ei insisi. Asta inseamna sa-si cultive valorile si sa conduca pentru a sustine scopul comun. In al doilea rand, ei trebuie sa stie cum sa se ridice deasupra circumstantelor si cum sa-i inspire pe altii sa urmareasca scopul comun. Ei trebuie sa stie cum sa-si puna in valoare calitatile si competentele pentru a construi aliante, parteneriate si cooperare in intreaga organizatie.

 


Executive Leadership Program (ELP) sustine procesul de crestere personala si profesionala!


 

Prin conversatiile de calitate, dezbaterile, sesiunile si interactiunile din program, participantii vor descoperi intrebari care sa le deschida noi perspective si noi posibilitati pentru initiativele relevante din business pe care le conduc! Vor descoperi surse de inspiratie care sa-i ajute sa creasca, sa-i revitalizeze si sa aiba o forta mai mare de influenta. Vor descoperi noi optiuni pentru a avea un echilibru personal mai bun si cum sa aiba o contributie semnificativa in organizatiile in care lucreaza.

Executive Leadership Program (ELP) se desfasoara pe durata a 5 luni (18 septembrie 2024 – 22 ianuarie 2025), are 6 module fata-in-fata a cate 1,5 zile, doar in zilele lucratoare ale saptamanii. Fiecare participant va lucra inca de la inceput un proiect relevant pe care il conduce in compania sa. Intre module, participantii vor mai lucra impreuna in 3 sesiuni virtuale colective a cate 2 ore. Vor mai beneficia si de alte 3 sesiuni cu invitati speciali. Fiecare participant va mai avea la dispozitie 3 ore de coaching individual.

 


Contactati-ne ACUM pentru detalii si pentru inscrieri!


 

Details

Start:
18 September
End:
22.01.2025
Cost:
4.900EUR
Event Tags:
, ,

Venue

Crowne Plaza, Bulevardul Poligrafiei 1, București
Crowne Plaza, Bulevardul Poligrafiei 1
București,

Organiser

Human Invest
Phone:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Website:
www.humaninvest.ro