MOTIVATIE PRIN CEA MAI NOUA ABORDARE SITUATIONALA IN
LEADERSHIP

Incertitudinea si anvergura schimbarilor sunt azi mai mari ca niciodata. Asta inseamna ca managerii au nevoie de competente bune de leadership pentru a avea o abordare situationala, sa fie agili si pentru a-si sustine oamenii sa progreseze. SLII®, cel mai utilizat program de leadership din lume, ii sprijina pe manageri sa isi dezvolte abilitatile de leadership necesare prin care sa aiba relatii relevante si de calitate cu cei cu care lucreaza, avand astfel un impact pozitiv in organizatiile lor. Cand acest lucru se intampla, angajatii sunt mai productivi si mai implicati.

SLII® este mai mult decat un program de leadership. Este un limbaj comun care are impact pozitiv in intreaga organizatie.

BAZAT PE
CERCETARI

SLII se bazeaza pe mai mult de 30 de ani de cercetari in ariile de leadership si angajament, incorporeaza cele mai recente descoperiri in neuro-stiinta si a evoluat odata cu schimbarile in felul in care muncim.

REZULTATE
DOVEDITE

Peste 10.000 de companii din intreaga lume au folosit SLII pentru a imbunatati productivitatea, motivatia si satisfactia angajatilor si sa creasca vanzarile.

LIDERII DESCOPERA CUM
SA-I INSPIRE PE ALTII

SLII satisface nevoile de autonomie, de conectare si de progres ale oamenilor, oferind un mediu de siguranta psihologica unde angajatii se simt liberi sa contribuie, rezolve problemele si sa colaboreze.

RELEVANTA
GENERALA

SLII are relevanta la nivel global, in toate industriile, in toate culturile si pentru toate rolurile. Dezvolta flexibilitatea managerilor, ii invata cum si cand sa foloseasca stilul potrivit de leadership.

Oferiti-le managerilor cele mai bune instrumente pentru a-si inspira oamenii printr-o abordare situationala in leadership.

RELATIILE RELEVANTE SI DE CALITATE SE CREEAZA FOLOSIND MAI MULT DECAT UN SINGUR STIL DE LEADERSHIP

Ce se intampla atunci cand managerii lucreaza cu oamenii lor folosind aproape intotdeauna un singur stil de leadership? Cercetarile arata ca membrii echipelor devin pasivi, demoralizati si neimplicati. In functie de situatie, oamenii au nevoie de nivele diferite de directie si incurajare.

54%

din lideri folosesc doar un stil de leadership, indiferent de situație.*

50%

din timp, liderii folosesc stilul de leadership incorect cu angajații lor.

CEI MAI BUNI LIDERI CULTIVA RELATII RELEVANTE SI DE CALITATE

Cei mai buni lideri au o abordare situationala in leadership. Ei ofera oamenilor lor ce au nevoie si cand au nevoie. Asta inseamna ca ei stiu sa poarte conversatii autentice care inspira. Inseamna ca le pasa de evolutia lor. Inseamna ca vad potentialul din ei. Un lider situational se distinge de alti manageri, iar abordarea situationala produce rezultate superioare in comparatie cu alte stiluri si abordari. SLII® este “Servant Leadership in Action“.

ACCELEREAZĂ DEZVOLTAREA
Atunci când angajații primesc nivelul potrivit de direcționare și încurajare, viteza lor de dezvoltare și creștere devine mai rapidă și astfel oferă valoare adăugată companiei mai repede.
IMPLEMENTAREA UNUI LIMBAJ COMUN
Când toată lumea dintr-o organizație vorbește același limbaj, poți evita ore întregi de discuții frustrante. Un limbaj comun crește eficiența, reduce comunicarea greșită și pune bazele unei culturi care naște performeri capabili.
RETENȚIE CRESCUTĂ
Liderii care își adaptează stilul de leadership la nevoile oamenilor pe care îi coordonează îi fac pe ceilalți să se simtă mai valoroși și duc la creșterea moralului, angajamentului și retenției.
DEZVOLTAREA UNOR ANGAJAȚI PROACTIVI
Când angajații simt că managerilor le pasă de ei, au un nivel mai ridicat de performanță, sunt dornici să își asume mai multe riscuri și caută soluții la probleme.

ABORDAREA SITUATIONALA IN LEADERSHIP TESTATA DE-A LUNGUL ANILOR

SLII® este un model simplu și practic care îți ajută managerii să diagnosticheze nevoile fiecărei persoane și să ofere stilul de leadership potrivit pentru a satisface acele nevoi. Managerii descoperă cele patru nivele de dezvoltare, de la Debutantul Entuziast (D1) la Profesionistul Independent (D4), și modul prin care să aplice comportamentele directive și încurajatoarea potrivite nevoilor de dezvoltare ale membrilor echipei, de la directiv (S1) la delegativ (S4).

Cu o diversitate mare de componente si prin modalitati multiple de desfasurare – facilitare in sala de clasa, invatare autonoma online, facilitare virtuala, coaching to support learning, elemente de gamification si microlearning, cat si optiuni de blended learning – programul care a facut istorie evolueaza si intra acum intr-o noua etapa de evolutie. Programul redeschide apetitul managerilor pentru leadership, pentru a-si dori sa-si conduca mai bine echipele.

DESIGN-UL SI STRUCTURA PROGRAMULUI SLII®

Te invitam sa descoperi mai multe despre The SLII Experience™, cea mai avansata versiune a programului nostru de leadership care foloseste modelul SLII®, programul care si-a dovedit impactul pozitiv de-a lungul timpului. Vei intelege cum functioneaza toate componentele programului si poti afla experiente de succes si povesti cu privire la implementarea unor programe de leadership de catre companii din Romania.

Cum poate ajuta SLII® cresterea calitatii conversatiilor unu-la-unu intr-o perioada de criza? Cum sprijina managerii sa creeze un mediu de lucru care satisface nevoile psihologice de baza pentru autonomie, conectare si competenta ale oamenilor? Cum sustine SLII® angajamentul si progresul profesional al oamenilor?

Descopera abordarea situationala si solicita o prezentare personalizata de la unul din consultantii nostri!

Contacteaza-ne aici

OPTIUNI MULTIPLE POTRIVITE NEVOILOR TALE

LIVE IN-PERSON
WORKSHOP

Cu o comunitate locala de facilitatori certificati raspundem nevoilor diverse de training in sala de clasa, fata-in-fata si oferim certificari trainerilor interni.

LIVE VIRTUAL
WORKSHOP

Cu sesiuni a cate doua ore ati putea intercala foarte bine sesiunile virtuale in programul zilnic de lucru al participantilor.

ON-LINE SELF
LEARNING

Acest format permite participarea intr-un mod flexibil, intr-un ritm personal, “atunci” si “acolo” cand managerii au nevoie de el.

BLENDED
LEARNING

Componentele lui “online self-learning” pot fi integrate cu sesiunile facilitate virtual si cu cele clasice din sala, personalizat pentru fiecare organizatie.

O ABORDARE SITUATIONALA – DIVERSITATEA INSTRUMENTELOR PROGRAMULUI SLII®

Cu un design premiat la nivel global, programul foloseste cele mai noi cercetari ale partenerilor nostri The Ken Blanchard Companies si le combina cu cele mai noi teorii in domeniul invatarii pentru a dezvolta o experienta interactiva de invatare care ajuta managerii sa practice si sa foloseasca cu usurinta abilitatile SLII®.

  • Videoclipuri care arată ce trebuie și ce nu trebuie să faci;
  • eTools și materialele legate de cum să începi o conversație, care oferă instrucțiuni pentru conversații legate de dezvoltare și interacțiunile de zi cu zi;
  • Activități de practică și învățare pragmatice, care ajută participanții să deprinda mai ușor abilitatile exersate;
  • SLII Fitness oferă feedback managerilor în procesul lor de dezvoltare ca lideri situaționali;
  • Aplicația de diagnoză SLII App ajută managerii să practice și să planifice conversații 1:1 mai eficiente;
  • O mare parte din instrumentele SLII, inclusiv videoclipul The Power of SLII, pot să fie împărtășite cu membrii echipei
  • Gamification: The SLII Challenge îi învață pe manageri să folosească la maxim abilitățile de The SLII Experience™
  • SLII Playbook oferă sugestii și idei pentru sponsorii si responsabilii interni ai programului.

SLII® – CEL MAI BUN PROGRAM PENTRU O ABORDARE SITUATIONALA IN LEADERSHIP

“Acest program a ajutat managerii nostri sa inteleaga dezvoltarea echipelor sub forma unui parteneriat analizand fiecare etapa de dezvoltare si adresand-o diferit pentru a obtine impactul maxim, a adus cu adevarat un limbaj comun de leadership in organizatie! Am intalnit de-a lungul celor peste 5 ani de cand il sustinem in interiorul firmei manageri care au urmat programul in doua momente diferite din viata lor profesionala, si l-au descoperit diferit de la o etapa la alta. Pentru mine SLII® este un program din categoria “classic”: il trec la modul de training esential in curricula managerului si despre care cred ca si peste ani, avandu-l ca prilej de discutie in sala de curs va genera multe analize, exemple si invataturi.”

Diana Badea, 2Checkout, Senior HR Manager