Human Invest: o istorie de peste 20 ani care a trecut cu succes testul timpului

1999: Human Invest a fost fondata in 1999 de catre Viorel Panaite si Richard Reese, iar printre primii clienti majori de la inceputul anilor 2000 au fost Connex (acum Vodafone, in continuare client), ITC Networks (acum Luxoft, in continuare client), PricewaterhouseCoopers (PwC). Programele care caracterizau compania in anii de inceput erau cele de time management, self-leadership si teambuilding out-door.

2004: Ne-am afiliat companiei globale Ken Blanchard Companies si am adus in Romania programul original SLII®, unul din cele mai utilizate programe globale de leadership, program care a contribuit la cresterea standardelor de calitate in serviciile de facilitare si coaching de la noi din tara. Peste 10.000 de participanti din Romania au beneficiat de aceasta metoda din 2004 pana in prezent.

In urmatorii ani am semnat parteneriate cu Wiley / The Leadership Challenge, Wiley / Everything DiSC, Human Synergistics, si am implementat proiecte strategice de dezvoltare si aliniere organizationala pentru unele din cele mai mari companii din Romania, alaturi de companii internationale precum Quest Leadership si Metasysteme Coaching. Brand-ul companiei a inceput sa fie asociat tot mai mult cu tema “leadership la toate nivelurile”.

Prezent: Human Invest lucreaza in Romania cu o comunitate de peste 30 de facilitatori, traineri, coach si consultanti romani, la care se adauga colaboratori din retelele noastre internationale. “Leadership is everyone’s business” este filozofia de baza pe care o propunem constant clientilor nostri, fie ca programele noastre se adreseaza managerilor, fie specialistilor fara pozitie manageriala.

Programele cele mai solicitate si care ne definesc sunt:

 

 


 

CONTACTEAZA-NE!

 

Ionela Moldovan

Training and Development Manager (2011 - prezent) / Orange Romania

"Orange Romania colaboreaza cu Human Invest din anul 2008 in vederea dezvoltarii de competente manageriale si de leadership. lnterventiile de invatare au avut un succes dovedit, acesta din urma nefiind bazat exclusiv pe reactia initiala participantilor, ci si pe impactul in performanta organizatiei, respectiv masura in care cunostintele devin competente care sustin obiective de business. Pentru Orange Romania, Human Invest este mai mult decat un furnizor de training, este un partener dispus sa contribuie cu valoare adaugata inainte, in timpul si dupa interventia de invatare.”

Violeta Cartis

Training Manager / Celestica Romania

“In parteneriat cu Human Invest, Celestica Romania inceput in 2010 un program de dezvoltare a competentelor manageriale adresat managerilor, team leaderilor si specialistilor cu potential de dezvoltare. Recomandam compania Human Invest, deoarece ne este si in prezent un partener de incredere pentru construirea si dezvoltarea de programe de formare profesionala si organizationala."

Radu Perianu

Comercial Director / Synevo Romania & SEE

“Relatia de parteneriat cu Human Invest este construita in timp si am apreciat tot timpul calitatea programelor oferite, cat si abordarea profesionista din timpul sesiunilor. Consideram ca SLII este un program de baza, practic si util in procesele manageriale unu-la-unu.”

Corina Petcu

HR Business Partner / NN

„Apreciem la Human Invest calitatea metodologiei propuse, intelegerea si adaptarea la contextul si nevoile colegilor din program, flexibilitatea, orientarea catre gasirea celor mai bune solutii.”

Viorica Pacurar

Director National de Vanzari / NN

„Pe tot parcursul initiativelor desfasurate impreuna, am apreciat foarte mult relatia de parteneriat si implicarea Human Invest pentru a intelege cat mai bine contextul in care ne gasim noi ca echipa, inainte de fiecare interactiune, asa incat sa plieze programul pe specificul si nevoile noastre.”

Georgiana Dragnea

Human Resources Specialist / WIRTEK

„Leadership Academy a reprezentat o ocazie buna pentru ca multi dintre colegii nostri sa aiba acces la informatii interesante, pe de o parte, iar pe de alta, sa isi consolideze comportamente sau sa isi traseze noi directii in stilul de leadership. Suportul echipei Human Invest, disponibilitatea lor si deschiderea de a adapta cursul pe nevoile noastre au fost foarte importante in aceasta calatorie de invatare.”

Alina Cimpean

Training Manager / Plexus Services Romania

„Human Invest a implementat aceste programe de leadership cu un nivel inalt de profesionalism, fiind mereu orientati catre calitate si impact in procesul de invatare. Cursurile au fost percepute ca fiind foarte utile si practice, participantii apreciind continutul si structura informatiilor. In cadrul acestui parteneriat noi am apreciat experienta trainerilor, calitatea programelor folosite, flexibilitatea si capacitatea de a raspunde nevoilor noastre, cat si buna organizare a sesiunilor.”

 

04.04.2022

Grant pentru capital de lucru acordat SC HUMAN INVEST SRL

SC HUMAN INVEST SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”Cerere grant pentru capital de lucru” proiect nr RUE 20536 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv M2-20536 din 30.03.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activitatii SC HUMAN INVEST SRL. Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

  • Menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
  • Menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 393.749,19 lei (valoarea totala) din care : 342.390,60 lei grant si 51.358,59 lei cofinanțare. Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.