Human Invest: o istorie de peste 15 ani care a trecut cu succes testul timpului

1999: Human Invest a fost fondata in 1999 de catre Viorel Panaite si Richard Reese, iar printre primii clienti majori de la inceputul anilor 2000 au fost Connex (acum Vodafone, in continuare client), ITC Networks (acum Luxoft, in continuare client), PricewaterhouseCoopers (PwC). Programele care caracterizau compania in anii de inceput erau cele de time management, self-leadership si teambuilding out-door.

2004: Ne-am afiliat companiei globale Ken Blanchard Companies si am adus in Romania programul original Situational Leadership II (SLII), unul din cele mai utilizate programe globale de leadership, program care a contribuit la cresterea standardelor de calitate in serviciile de facilitare si coaching de la noi din tara. Peste 10.000 de participanti din Romania au beneficiat de aceasta metoda din 2004 pana in prezent.

In urmatorii ani am semnat parteneriate cu Wiley / The Leadership Challenge, Wiley / Everything DiSC, Human Synergistics, si am implementat proiecte strategice de dezvoltare si aliniere organizationala pentru unele din cele mai mari companii din Romania, alaturi de companii internationale precum Quest Leadership si Metasysteme Coaching. Brand-ul companiei a inceput sa fie asociat tot mai mult cu tema “leadership la toate nivelele”.

Prezent: Human Invest lucreaza in Romania cu o comunitate de peste 30 de facilitatori, traineri, coach si consultanti romani, la care se adauga colaboratori din retelele noastre internationale. “Leadership is everyone’s business” este filozofia de baza pe care o propunem constant clientilor nostri, fie ca programele noastre se adreseaza managerilor, fie specialistilor fara pozitie manageriala.

Programele cele mai solicitate si care ne definesc sunt:

Situational Leadership II Experience (SLII Experience), continuat cu modulele Performance Skills
Self-Leadership
Optimal Motivation
Situational Team Leadership
MyDiSC Styles
• Facilitarea workshop-urilor de echipa de planificare strategica folosind metode inovative si colaborative de lucru
• Team-coaching si coaching individual
• Workshop-uri si programe construite special pentru nevoile specifice ale clientilor

CONTACTEAZA-NE!