Human Invest: o istorie de peste 20 ani care a trecut cu succes testul timpului

1999: Human Invest a fost fondata in 1999 de catre Viorel Panaite si Richard Reese, iar printre primii clienti majori de la inceputul anilor 2000 au fost Connex (acum Vodafone, in continuare client), ITC Networks (acum Luxoft, in continuare client), PricewaterhouseCoopers (PwC). Programele care caracterizau compania in anii de inceput erau cele de time management, self-leadership si teambuilding out-door.

2004: Ne-am afiliat companiei globale Ken Blanchard Companies si am adus in Romania programul original SLII®, unul din cele mai utilizate programe globale de leadership, program care a contribuit la cresterea standardelor de calitate in serviciile de facilitare si coaching de la noi din tara. Peste 10.000 de participanti din Romania au beneficiat de aceasta metoda din 2004 pana in prezent.

In urmatorii ani am semnat parteneriate cu Wiley / The Leadership Challenge, Wiley / Everything DiSC, Human Synergistics, si am implementat proiecte strategice de dezvoltare si aliniere organizationala pentru unele din cele mai mari companii din Romania, alaturi de companii internationale precum Quest Leadership si Metasysteme Coaching. Brand-ul companiei a inceput sa fie asociat tot mai mult cu tema “leadership la toate nivelurile”.

Prezent: Human Invest lucreaza in Romania cu o comunitate de peste 30 de facilitatori, traineri, coach si consultanti romani, la care se adauga colaboratori din retelele noastre internationale. “Leadership is everyone’s business” este filozofia de baza pe care o propunem constant clientilor nostri, fie ca programele noastre se adreseaza managerilor, fie specialistilor fara pozitie manageriala.

Programele cele mai solicitate si care ne definesc sunt:

CONTACTEAZA-NE!

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.