Online & Virtual Learning

Programele online self-learning si cu facilitare virtuala de la Ken Blanchard Companies sunt solutii flexibile, scalabile, care se pot personaliza, permitand implementarea programelor de leadership de succes catre intreaga organizatie.In ultimii ani munca remote a cunoscut o amplificare extraordinara in intreaga lume: oamenii au invatat sa aiba sedinte virtuale si sa stapaneasca tot mai bine instrumentele digitale de lucru, iar managerii incep sa descopere cum sa-si conduca si prin mediul virtual subordonati raspanditi in toate colturile tarii sau ale lumii.

De asemenea, cand restrictiile de calatorie, timpul sau bugetele pentru training devin provocari importante, tot mai multe organizatii se orienteaza catre solutii de invatare online sau cu facilitare virtuala, pentru a continua sa-si dezvolte angajatii si a maximiza timpul si resursele financiare.

Maximizeaza
bugetul de training

Economisiti costurile de transport, cazare si masa pentru participanti

Incurajeaza
conectarea

Conectati mai frecvent si mai usor oameni care nu lucreaza in aceeasi locatie

Creste
accesul si impactul

Oferiti acces intregii organizatii la programe de leadership de calitate

Beneficii Online & Virtual

 • Imbunatatiti competentele angajatilor de a lucra si de a colabora in mediul virtual;
 • Posibilitati mari de personalizare pe nevoile specifice ale companiilor;
 • Oferiti invatare digitala de calitate tuturor generatiilor;
 • Cresteti productivitatea muncii prin formatul eficient al programelor si ritm personalizat de invatare;
 • Dezvoltati agilitatea si flexibilitatea organizatiei permitand acesul oamenilor la resurse si solutii noi.

Online Self Learning Programs

INVATA IN RITMUL TAU, ATUNCI SI ACOLO CAND AI NEVOIE
Folosind o tehnologie de succes a partenerilor nostri Ken Blanchard Companies oferim o varietate de programe in formatul “online self-learning” programe care permit participarea la un program de leadership intr-un mod flexibil, intr-un ritm personalizat, atunci si acolo cand participantii au nevoie de el. Programele in formatul “online self-learning” va pun la dispozitie posibilitatea de a oferi catre intreaga organizatie aceeasi educatie de calitate privind dezvoltarea personala si abilitatile manageriale.

SLII Online

SLII® Online ofera managerilor posibilitatea de a invata elementele esentiale ale modelului SLII® pe masura ce parcurg 8 module atractive cu mai mult de 60 de activitati foarte interactive.

Afla mai mult

Self Leadership Online

Self Leadership Online este programul pereche al SLII®, cu sapte module interactive care ii invata pe contribuitorii individuali cum sa ceara sprijinul si directia de care au nevoie pentru a fi mai autonomi, mai angajati si mai productivi.

Afla mai mult

Building Trust Online

Cursul online Building Trust de 35’ ofera acces la actiunile esentiale necesare pentru a dezvolta si a mentine increderea intre oamenii dintr-o echipa, cat si pentru a o reconstrui atunci cand aceasta a fost erodata.

Afla mai mult

Afla mai multe informatii despre
cele mai populare programe online ale noastre


Online solutions overview

Virtual Facilitation Programs

CRESTETI EFICIENTA PROGRAMELOR DE TRAINING
Cu sesiuni a cate 1,5 ore sau 2 ore si cu un design special adaptat pentru lucru in mediul virtual, ati putea intercala foarte bine sesiunile de training si de team-coaching in procesele zilnice de lucru! Sesiunile de training cu facilitare virtuala pe care vi le propunem se bazeaza in primul rand pe o infrastructura digitala excelenta pe care o folosim in Romania de peste 5 ani, iar la nivel global am acumulat o experienta de facilitare in mediu virtual de peste 20 de ani. In al doilea rand, facilitatorii nostri sunt special pregatiti pentru a lucra in acest mediu, iar cativa dintre ei conducand de peste 5 ani din Romania astfel de programe la nivel global.

 

Programele Blanchard care pot fi facilitate in mediul virtual:

Afla mai multe despre programele facilitate virtual

Blended Learning Programs

BENEFICIAZA DE AVANTAJELE FIECARUI FORMAT
Componentele de online self-learning pot fi integrate cu sesiunile facilitate virtual si cu cele din sala de clasa, pentru a obtine programe de dezvoltare unice si personalizate pentru fiecare organizatie, pentru a crea experiente de invatare adaptate nevoilor participantilor. Accesand componentele online self-learning poti avea acces si la ghiduri gratuite pentru sesiuni de debrief facilitate de traineri interni sau de manageri din companie, maximizand astfel invatarea si investitia facuta. In plus, prin noile platforme digitale oferim adevarate experiente sociale de invatare, foarte accesibile si extrem de inovative, asa cum este noul program “open” “Self Leadership Collaborative Journey – A Real Social Learning Experience“.

Afla mai multe despre programele blended learning

Vrei sa afli mai multe?
Contacteaza-ne aici pentru a stabili o sesiune demo


Contacteaza-ne pentru a discuta cum putem sa te sprijinim in a oferi managerilor din organizatia ta cele mai bune programe de leadership.
Ai nevoie sa discuti cu cineva chiar acum? Contacteaza-ne la 021 318 89 27

  Numele

  Adresa de email

  Companie

  Telefon

  Mesaj

  [wpcaptcha]