PROGRAM PENTRU DEZVOLTAREA
COMPETENTELOR DE TEAM LEADERSHIP

Conducerea echipei ca intreg este una din cele mai mari provocari ale unui manager. Conducerea prin relatii unu-la-unu pare a fi la-ndemana: multi manageri iau cel putin o nota de trecere cand isi folosesc competentele necesare de directionare, coaching si delegare. In schimb, conducerea unei echipe ca ansamblu ii solicita mai mult, ii face sa intre in defensiva si sa esueze pe cei care nu se pregatesc cu adevarat.

Performanta si evolutia echipei ca intreg sunt determinate direct de nivelul competentelor de team leadership ale managerului ei. Eforturile de echipa esueaza pentru ca adesea, echipele nu isi indeplinesc obiectivele din cauza lipsei unui scop comun si a responsabilizarii reciproce, lipsei claritatii rolurilor si prin lipsa unui leadership eficient.

Programul Team Leadership ii invata pe manageri sa recunoasca stadiul de dezvoltare al echipelor lor si sa foloseasca stilul de leadership potrivit pentru a conduce si pentru a-si creste sansele de a obtine rezultatele urmarite

Sprijinindu-va managerii sa-si dezvolte competentele de team leadership, puteti imbunatati semnificativ capacitatea echipelor de a fi agile si de a se adapta rapid la situatii noi, de a creste viteza in executia proiectelor si de a depasi mai usor provocarile pe care acestea le intampina.

54% dintre oameni petrec pana la 43% din zi in intalniri de echipa, iar alti 34% petrec pana la 50%*

Cu toate acestea, 42% DINTRE EI PRIMESC RAR SAU DELOC PREGATIRE cu privire la modul de conducere a echipelor ca intreg.*

Abilitatea de a construi echipe productive si eficiente este esentiala pentru valorificarea punctelor forte ale membrilor echipei, pentru construirea sinergiilor necesare, pentru abordarea provocarilor cross-functionale.

Descoperiti mai multe despre programul Team Leadership si despre cum poate contribui la imbunatatirea agilitatii, a executiei si productivitatii echipelor din organizatia voastra.

CONSTRUIESTE ECHIPE CU ANGAJAMENT
CRESCUT, AGILE SI RESPONSABILE

Echipele cu un nivel mare de angajament dau sansa organizatiei sa-si puna in valoare capabilitatile diverse, punctele forte individuale si colective ale oamenilor. Aceste echipe rezolva mai repede problemele care apar si executa cu viteza mai mare deciziile de business. Ele iau decizii mai bune, cultiva colaborarea si creativitatea si produc rezultate superioare in mod constant.

Programul Team Leadership ii sprijina pe liderii de la toate nivelurile sa invete si sa practice abilitati esentiale de team-coaching pentru a imbunatati performanta si colaborarea echipei. Liderii vor sti sa faciliteze mai usor conversatiile colective dificile si vor construi mai bine un cadru structurat de lucru care sa revigoreze echipa si sa sustina perfomanta ei.

Dezvolta-ti competentele esentiale de team-coaching
CU PROGRAMUL TEAM LEADERSHIP

IMBUNATATESTE COLABORAREA

Echipele bine indrumate reusesc sa puna in comun abilitati complementare, puncte forte si experiente care depasesc capacitatile oricarui membru individual.

OBTINE REZULTATE SUPERIOARE

Echipele conduse de manageri care isi folosesc competentele de team-coaching se simt imputernicite, autonome si responsabile; stiu sa execute mai bine strategia de business si obtin rezultate superioare.

DEZVOLTA AGILITATEA

Competentele de team-coaching ii ajuta pe manageri sa creasca viteza echipei de a raspunde inteligent si cresc capacitatea acesteia de a reactiona creativ provocarilor pe care le intalneste.

SPRIJINA O CULTURA CONSTRUCTIVA A ECHIPEI

O cultura constructiva este esentiala pentru performanta. Managerii cu competente de team-coaching inteleg rolul valorilor comune, a scopului comun si stiu cum sa le foloseasca in viata echipei pentru a construi procese si rutine functionale.

INVESTESTE IN
DEZVOLTAREA LIDERILOR

Programul nostru de conducere si de consolidare a echipei ca intreg va poate sprijini in efortul de a construi echipe performante in care oamenii sa lucreze eficient impreuna in intreaga organizatie. Team Leadership completeaza programul de conducere situationala “unu-la-unu” The SLII Experience care a facut istorie: peste 5.000.000 de beneficiari in intreaga lume si peste 20.000 in Romania. 

Bazat pe ani de cercetari care au analizat modul de functionare a echipelor cu performanta ridicata, programul de Team Leadership poate fi structurat si folosit in 3 moduri de lucru: training, group-coaching si team-coaching:
  1. Training pentru managerii care vor sa se familiarizeze cu structura fiecarui stil de conducere a echipei si sa practice flexibilitatea in folosirea situationala a acestora.
  2. Group-coaching pentru sesiuni in care managerii sunt sprijiniti de facilitator si lucreaza peer-to-peer pentru a gasi solutii la propriile provocari de team-leadership pe care ei le au in business.
  3. In format de team-coaching managerii impreuna cu echipa pe care o conduc sunt indrumati astfel incat programul sa sustina direct progresele si evolutia echipei in raport cu rezultatele specifice pe care aceasta le urmareste.

VREI SA AFLI MAI MULT?

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.