PROGRAM PENTRU DEZVOLTAREA
COMPETENTELOR DE TEAM LEADERSHIP

Conducerea echipei ca intreg este una din cele mai mari provocari ale unui manager. Conducerea prin relatii unu-la-unu pare a fi la-ndemana: multi manageri iau cel putin o nota de trecere cand isi folosesc competentele necesare de directionare, coaching si delegare. In schimb, conducerea unei echipe ca ansamblu ii solicita mai mult, ii face sa intre in defensiva si sa esueze pe cei care nu se pregatesc cu adevarat.

Performanta si evolutia echipei ca intreg sunt determinate direct de nivelul competentelor de team leadership ale managerului ei. Eforturile de echipa esueaza pentru ca adesea, echipele nu isi indeplinesc obiectivele din cauza lipsei unui scop comun si a responsabilizarii reciproce, lipsei claritatii rolurilor si prin lipsa unui leadership eficient.

Programul Team Leadership ii invata pe manageri sa recunoasca stadiul de dezvoltare al echipelor lor si sa foloseasca stilul de leadership potrivit pentru a conduce si pentru a-si creste sansele de a obtine rezultatele urmarite

Sprijinindu-va managerii sa-si dezvolte competentele de team leadership, puteti imbunatati semnificativ capacitatea echipelor de a fi agile si de a se adapta rapid la situatii noi, de a creste viteza in executia proiectelor si de a depasi mai usor provocarile pe care acestea le intampina.

54% dintre oameni petrec pana la 43% din zi in intalniri de echipa, iar alti 34% petrec pana la 50%*

Cu toate acestea, 42% DINTRE EI PRIMESC RAR SAU DELOC PREGATIRE cu privire la modul de conducere a echipelor ca intreg.*

Abilitatea de a construi echipe productive si eficiente este esentiala pentru valorificarea punctelor forte ale membrilor echipei, pentru construirea sinergiilor necesare, pentru abordarea provocarilor cross-functionale.

Descoperiti mai multe despre programul Team Leadership si despre cum poate contribui la imbunatatirea agilitatii, a executiei si productivitatii echipelor din organizatia voastra.

CONSTRUIESTE ECHIPE CU ANGAJAMENT
CRESCUT, AGILE SI RESPONSABILE

Echipele cu un nivel mare de angajament dau sansa organizatiei sa-si puna in valoare capabilitatile diverse, punctele forte individuale si colective ale oamenilor. Aceste echipe rezolva mai repede problemele care apar si executa cu viteza mai mare deciziile de business. Ele iau decizii mai bune, cultiva colaborarea si creativitatea si produc rezultate superioare in mod constant.

Programul Team Leadership ii sprijina pe liderii de la toate nivelurile sa invete si sa practice abilitati esentiale de team-coaching pentru a imbunatati performanta si colaborarea echipei. Liderii vor sti sa faciliteze mai usor conversatiile colective dificile si vor construi mai bine un cadru structurat de lucru care sa revigoreze echipa si sa sustina perfomanta ei.

Dezvolta-ti competentele esentiale de team-coaching
CU PROGRAMUL TEAM LEADERSHIP

IMBUNATATESTE COLABORAREA

Echipele bine indrumate reusesc sa puna in comun abilitati complementare, puncte forte si experiente care depasesc capacitatile oricarui membru individual.

OBTINE REZULTATE SUPERIOARE

Echipele conduse de manageri care isi folosesc competentele de team-coaching se simt imputernicite, autonome si responsabile; stiu sa execute mai bine strategia de business si obtin rezultate superioare.

DEZVOLTA AGILITATEA

Competentele de team-coaching ii ajuta pe manageri sa creasca viteza echipei de a raspunde inteligent si cresc capacitatea acesteia de a reactiona creativ provocarilor pe care le intalneste.

SPRIJINA O CULTURA CONSTRUCTIVA A ECHIPEI

O cultura constructiva este esentiala pentru performanta. Managerii cu competente de team-coaching inteleg rolul valorilor comune, a scopului comun si stiu cum sa le foloseasca in viata echipei pentru a construi procese si rutine functionale.

INVESTESTE IN
DEZVOLTAREA LIDERILOR

Programul nostru de conducere si de consolidare a echipei ca intreg va poate sprijini in efortul de a construi echipe performante in care oamenii sa lucreze eficient impreuna in intreaga organizatie. Team Leadership completeaza programul de conducere situationala “unu-la-unu” The SLII Experience care a facut istorie: peste 5.000.000 de beneficiari in intreaga lume si peste 20.000 in Romania. 

Bazat pe ani de cercetari care au analizat modul de functionare a echipelor cu performanta ridicata, programul de Team Leadership poate fi structurat si folosit in 3 moduri de lucru: training, group-coaching si team-coaching:
  1. Training pentru managerii care vor sa se familiarizeze cu structura fiecarui stil de conducere a echipei si sa practice flexibilitatea in folosirea situationala a acestora.
  2. Group-coaching pentru sesiuni in care managerii sunt sprijiniti de facilitator si lucreaza peer-to-peer pentru a gasi solutii la propriile provocari de team-leadership pe care ei le au in business.
  3. In format de team-coaching managerii impreuna cu echipa pe care o conduc sunt indrumati astfel incat programul sa sustina direct progresele si evolutia echipei in raport cu rezultatele specifice pe care aceasta le urmareste.

VREI SA AFLI MAI MULT?

 

Ionela Moldovan

Training and Development Manager (2011 - prezent) / Orange Romania

"Orange Romania colaboreaza cu Human Invest din anul 2008 in vederea dezvoltarii de competente manageriale si de leadership. lnterventiile de invatare au avut un succes dovedit, acesta din urma nefiind bazat exclusiv pe reactia initiala participantilor, ci si pe impactul in performanta organizatiei, respectiv masura in care cunostintele devin competente care sustin obiective de business. Pentru Orange Romania, Human Invest este mai mult decat un furnizor de training, este un partener dispus sa contribuie cu valoare adaugata inainte, in timpul si dupa interventia de invatare.”

Violeta Cartis

Training Manager / Celestica Romania

“In parteneriat cu Human Invest, Celestica Romania inceput in 2010 un program de dezvoltare a competentelor manageriale adresat managerilor, team leaderilor si specialistilor cu potential de dezvoltare. Recomandam compania Human Invest, deoarece ne este si in prezent un partener de incredere pentru construirea si dezvoltarea de programe de formare profesionala si organizationala."

Radu Perianu

Comercial Director / Synevo Romania & SEE

“Relatia de parteneriat cu Human Invest este construita in timp si am apreciat tot timpul calitatea programelor oferite, cat si abordarea profesionista din timpul sesiunilor. Consideram ca SLII este un program de baza, practic si util in procesele manageriale unu-la-unu.”

Corina Petcu

HR Business Partner / NN

„Apreciem la Human Invest calitatea metodologiei propuse, intelegerea si adaptarea la contextul si nevoile colegilor din program, flexibilitatea, orientarea catre gasirea celor mai bune solutii.”

Viorica Pacurar

Director National de Vanzari / NN

„Pe tot parcursul initiativelor desfasurate impreuna, am apreciat foarte mult relatia de parteneriat si implicarea Human Invest pentru a intelege cat mai bine contextul in care ne gasim noi ca echipa, inainte de fiecare interactiune, asa incat sa plieze programul pe specificul si nevoile noastre.”

Georgiana Dragnea

Human Resources Specialist / WIRTEK

„Leadership Academy a reprezentat o ocazie buna pentru ca multi dintre colegii nostri sa aiba acces la informatii interesante, pe de o parte, iar pe de alta, sa isi consolideze comportamente sau sa isi traseze noi directii in stilul de leadership. Suportul echipei Human Invest, disponibilitatea lor si deschiderea de a adapta cursul pe nevoile noastre au fost foarte importante in aceasta calatorie de invatare.”

Alina Cimpean

Training Manager / Plexus Services Romania

„Human Invest a implementat aceste programe de leadership cu un nivel inalt de profesionalism, fiind mereu orientati catre calitate si impact in procesul de invatare. Cursurile au fost percepute ca fiind foarte utile si practice, participantii apreciind continutul si structura informatiilor. In cadrul acestui parteneriat noi am apreciat experienta trainerilor, calitatea programelor folosite, flexibilitatea si capacitatea de a raspunde nevoilor noastre, cat si buna organizare a sesiunilor.”