MANAGER VS. COACH

Mulți manageri nu înțeleg cât de vital este coachingul în dezvoltarea și performanța oamenilor pe care îi coordonează. Programul nostru de leadership coaching, Coaching Essentials®, îți învață managerii cum să facă coaching – nu doar management – în mod eficient cu angajații lor, pentru a încuraja un mediu de lucru bazat pe încredere, pentru a crește productivitatea și pentru a îmbunătăți rezultatele.

Organizațiile care își pregătesc managerii pentru coaching au cu 130% mai multe șanse să aibă rezultate de business pozitive și au o creștere de 39% la nivel de angajament, productivitate și customer service. *

AȘA CĂ DE CE DOAR 5% DIN ORGANIZAȚII AU MANAGERI PREGĂTIȚI SĂ OFERE COACHING MEMBRILOR ECHIPEI?

CUM SĂ ÎNCURAJEZI CE ESTE MAI BUN ÎN ANGAJAȚII TĂI

Când integrezi abilitățile de coaching în cadrul Cursurilor tale de management, vei avea manageri eficienți, care știu cum să ofere coaching echipelor pe care le coordonează pentru a crea conexiuni, pentru a crește încrederea și pentru a ajuta fiecare persoană să performeze la cel mai înalt nivel.

ACCELEREAZĂ ÎNVĂȚAREA ȘI DEZVOLTAREA

Managerii care fac coaching oferă nivelul potrivit de îndrumare și sprijin, ajutându-și angajații să învețe și să se dezvolte mai repede.

DEZVOLTAREA UNOR ANGAJAȚI AUTONOMI, ORIENTAȚI PE REZOLVAREA DE PROBLEME

Membrii echipei devin mai încrezători când primesc coaching și mai orientați pe rezolvarea problemelor, un element de bază pentru organizațiile care vor să fie agile.

UN GRAD RIDICAT DE RETENȚIE A ANGAJAȚILOR TALENTAȚI TALENT

Persoanele care primesc coaching au un nivel mai ridicat de angajament, sunt mai implicați în activitățile pe care le fac și sunt mai dispuși să promoveze compania și să rămână pentru mai mult timp.

DEZVOLTĂ VIITORII LIDERI AI ORGANIZAȚIEI TALE

Managerii care învață cum să ofere coaching dezvoltă membrii competenți ai echipei care pot să devină viitorii lideri ai companiei.

CREEAZĂ O
CULTURĂ DE COACHING

Știm că vrei ca managerii tăi să fie cât mai buni în ceea ce privește dezvoltarea membrilor echipei, iar programul nostru Coaching Essentials te poate ajuta.

Coaching Essentials este un program practic, bazat pe dezvoltarea de abilități, cu un design care construiește mentalitatea, competențele și procesul de care au nevoie managerii pentru a-și pune în valoare angajații.

Programul Coaching Essentials este aliniat cu competențele cheie de coaching, așa cum sunt ele definite de International Coaching Federation. Dezvoltarea programului a fost făcută sub coordonarea unei echipe de Master Certified Coaches de la Blanchard, care au o experiență de peste 20 de ani în coaching.

Având un stil de leadership bazat pe coaching, managerii tăi vor ști cum să își dezvolte angajații la întregul potențial, pentru a avea rezultate de business mai bune.

VREI SĂ AFLI MAI MULT?

Știm că vrei ca managerii tăi să fie cât mai buni în ceea ce privește dezvoltarea membrilor echipei, iar programul nostru Coaching Essentials te poate ajuta.