In 1999 am fost printre pionierii programelor de teambuilding outdoor din Romania. Evenimentele noastre din acei ani de pe Valea Prahovei au contribuit foarte mult la reputatia pe care o are acum compania, iar simularea de business “The Search for The Lost Dutchman’s Gold Mine” a ridicat din 2004 standardul pentru proiectele de teambuilding indoor. Multi clienti de atunci ne-au devenit prieteni si lucram si astazi cu ei.

Facilitatorii maturi, innoirea continua a programelor, amuzamentul, metodologiile moderne, speakerii relevanti si partenerii internationali inovativi ofera clientilor nostri experiente prin care participantii se conecteaza mai bine intre ei, se distreaza impreuna si isi intaresc increderea reciproca. Cand nivelul de colaborare este ridicat, echipa isi canalizeaza mai bine energia catre scopul comun si gaseste solutii si mijloace mai bune sa atinga rezultatele de business pe care le urmareste.

Cateva din cele mai populare programe ale noastre:

Culinary: Ristorante, MasterChef Challenge, The Farm, Street Food Challenge
Business simulations: The Search for The Lost Dutchman’s Gold Mine
Outdoor all-time favorites: The Go Game, Survivor, “007” Camp
Team building for a cause: ReGenesys, Bikes for Kids
Artistic & entertainment: Graffiti Team Art, Movie Camp, Olympic Team Day, Collaboration through Improvisation

*Fiecare program indoor sau outdoor este structurat si adaptat pentru a servi cat mai bine scopului agreat impreuna cu clientii nostri, iar formatul evenimentului poate fi de la 3 – 4 ore, la 2 – 3 zile, dupa caz.

Servicii de suport:

• Consultanta in design-ul conferintei sau a evenimentului
• Facilitarea agendei conferintei, a procesului de invatare sau de definire colaborativa a unor actiuni si solutii
• Workshop-uri pe teme relevante: definire sau revizuire scop comun, planificare strategica, construirea increderii, well-being, valori, autenticitate
• Coaching individual pentru vorbitorii, facilitatorii interni si liderii evenimentului
• Folosirea instrumentelor pentru dezvoltarea colaborarii si a productivitatii in echipa: Five Behaviors of a Cohesive Team™, DiSC, Human Synergistics
• Facilitare grafica a evenimentului
• Guest Speakers
• Transport, cazare si masa pentru participanti

CONTACTEAZA-NE!