Wiley Logo_Horizontal

 

Din 2017 suntem singurul partener autorizat in Romania pentru utilizarea metodologiei Five Behaviors of a Cohesive Team™ dezvoltata de Wiley Workplace Learning Solutions impreuna cu Patrick Lencioni, autorul best-sellerului internationalThe Five Dysfunctions of a Team”.

Programul de team-coaching Five Behaviors of a Cohesive Team™ este gandit exclusiv pentru dezvoltarea echipelor intacte (un manager cu echipa sa de proiect sau cu cea departamentala) si ii ajuta pe membrii echipei sa constientizeze si sa introduca schimbari in modul in care interactioneaza zilnic pentru a creste eficienta echipei. Raportul de echipa generat introduce cinci tipuri de comportamente esentiale pentru ca o echipa sa fie performanta, iar programul ofera activitati pentru exersarea lor: construirea increderii, solutionarea conflictelor, cresterea angajamentului, asumarea responsabilitatii si orientarea catre rezultate. Platforma digitala ajuta echipa sa-si monitorizeze constant progresele si prin rapoartele regulate pe care le poate genera membrii echipei descopera in ce masura:

  • Construiesc constant incredere unii in ceilalti;
  • Stiu cum sa interactioneze pentru a depasi constructiv conflictele;
  • Arata angajament pentru deciziile luate in echipa chiar daca nu sunt in totalitate de acord cu ele;
  • Isi ajuta colegii sa se tina de promisiunile pe care acestia le-au facut;
  • Pun pe primul loc scopul comun si rezultatele comune urmarite si pe locul doi cele personale.

 

Programul de training The Ideal Team Player este dedicat dezvoltarii indivizilor, iar workshop-urile de grup ii ajuta pe acestia sa stie cum sa devina membri mai buni de echipa, oricare ar fi echipa din care fac parte: sa isi constientizeze calitatile, sa inteleaga care sunt rutinele noi pe care trebuie sa le invete si sa le practice pentru a isi imbunatati prezenta si impactul. Participantii au la dispozitie o suita de instrumente: un model aliniat cu observatiile consacrate ale autorului, un instrument de evaluare cu raport individual personalizat si raport comparativ si un proces coerent de dezvoltare si bine structurat. The Ideal Team Player ii sprijina pe cei care isi doresc asta, sa devina “team-player”-i mai buni! Instrumentele pot fi folosite de coachi si facilitatori (externi sau interni) in sesiuni de coaching 1:1, in team coaching, in exercitii de construire a coeziunii echipei sau in traininguri de dezvoltare personala pentru membrii unor echipe.

Cercetare 2020 Wiley Workplace Learning Solutions:

State of TeamsA look at the dynamic nature of teams in today’s workplace based on insights from over 20,000 employees”.

 

Va invitam sa ne contactati prin pagina noastra de contact pentru a va oferi o prezentare personalizata a modului in care aceste programe pot creste angajamentul oamenilor si calitatea muncii in echipa.