Din 2017, suntem partener autorizat in Romania al programului Five Behaviors of a Cohesive Team™, dezvoltat de Wiley Workplace Learning Solutions impreuna cu Patrick Lencioni, autorul best-sellerului international “The Five Dysfunctions of a Team” (tradus in limba romana la editura Curtea Veche: “Cele 5 disfuncții ale muncii în echipă”).

Programul are doua versiuni disponibile: una care foloseste raportul Everything DISC si cea de-a doua care foloseste raportul All Types™, bazat pe teoria tipurilor psihologice a lui Jung. Aceste modele diferite ii ajuta pe participanti sa inteleaga cum personalitatile lor individuale contribuie la dezvoltarea echipei. Amandoua sunt la fel de valoroase in sprijinirea echipelor in a obtine eficienta si productivitate sporita.

Programul Five Behaviors of a Cohesive Team™ este gandit exclusiv pentru echipe intacte si grupuri de lucru si ii ajuta pe membrii echipei sa constientizeze si sa introduca schimbari in modul in care interactioneaza zilnic pentru a-si creste eficienta. Modelul introduce cinci tipuri de comportamente esentiale pentru a genera rezultate in business: construirea increderii, solutionarea conflictelor, cresterea angajamentului, asumarea responsabilitatii si orientarea catre rezultate.

O echipa productiva, eficienta are urmatoarele caracteristici:
• Membrii echipei au incredere unii in ceilalti
• Se implica in conflicte la nivel de idei
• Isi asuma angajamentul privind deciziile luate
• Isi asuma responsabilitatea unii fata de alti
• Se concentreaza pe obtinerea de rezultate colective
• Se simt bine impreuna

Wiley Logo_Horizontal

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.