Din 2017, suntem partener autorizat in Romania al programului Five Behaviors of a Cohesive Team™, dezvoltat de Wiley Workplace Learning Solutions impreuna cu Patrick Lencioni, autorul best-sellerului international “The Five Dysfunctions of a Team” (tradus in limba romana la editura Curtea Veche: “Cele 5 disfuncții ale muncii în echipă”).

Programul are doua versiuni disponibile: una care foloseste raportul Everything DISC si cea de-a doua care foloseste raportul All Types™, bazat pe teoria tipurilor psihologice a lui Jung. Aceste modele diferite ii ajuta pe participanti sa inteleaga cum personalitatile lor individuale contribuie la dezvoltarea echipei. Amandoua sunt la fel de valoroase in sprijinirea echipelor in a obtine eficienta si productivitate sporita.

Programul Five Behaviors of a Cohesive Team™ este gandit exclusiv pentru echipe intacte si grupuri de lucru si ii ajuta pe membrii echipei sa constientizeze si sa introduca schimbari in modul in care interactioneaza zilnic pentru a-si creste eficienta. Modelul introduce cinci tipuri de comportamente esentiale pentru a genera rezultate in business: construirea increderii, solutionarea conflictelor, cresterea angajamentului, asumarea responsabilitatii si orientarea catre rezultate.

O echipa productiva, eficienta are urmatoarele caracteristici:
• Membrii echipei au incredere unii in ceilalti
• Se implica in conflicte la nivel de idei
• Isi asuma angajamentul privind deciziile luate
• Isi asuma responsabilitatea unii fata de alti
• Se concentreaza pe obtinerea de rezultate colective
• Se simt bine impreuna

Wiley Logo_Horizontal