Cum iti gasesti motivatia optima pentru a mai face pasul pe care il ai de facut atunci cand aplauzele, recompensele si incurajarile din exterior dispar si tac? Cum iti activezi o motivatie de calitate superioara pentru o calitate mai buna a vietii in companie? Cum iti tii aproape sursele regenarabile de energie proaspata? Nivelul energiei pozitive, creativitatea si disponibilitatea sunt date de calitatea motivatiei pe care oamenii o asaza la baza actiunilor lor.  Autorii programului Motivatia Optima, Susan Fowler, Drea Zigarmi si David Facer, au dezvoltat acest program pentru lumea de business.

 

Susan Fowler: “Motivatia Optima se bazeaza pe noua stiinta a motivatiei si indrazneste sa afirme ca motivatia este o abilitate care poate fi invatata, dezvoltata si predata. Indivizii pot sa invete cum sa aleaga o motivatie de calitate superioara la orice ora, pentru orice sarcina.”

Scopul programului:

Fie ca e vorba de un proces de imbunatatire personala, de un proces de schimbare care te implica, de participarea la o intalnire sau de pregatirea unei prezentari, a fi un individ matur inseamna sa-ti alegi motivatia care sa-ti ofere energia si inspiratia necesara pentru a contribui pozitiv si valoros in locul in care esti. Programul ii sprijina pe cei care vor sa-si exerseze competentele de activare a unei motivatii de calitate superioara care sa ii ajute sa se puna mai bine in valoare, sa aiba o prezenta mai proaspata, mai constructiva si mai matura.

Cui se adreseaza:

Programul Motivatia Optima se adreseaza atat managerilor, cat si celor fara pozitie manageriala – tuturor celor care doresc sa stie cum sa isi gaseasca o sursa proaspata si sustenabila de energie pentru a face mai usor fata schimbarilor din jur, pentru a-si imbunatati standardele de calitate personala si pentru a avea un nivel superior de satisfactie individuala.

Sesiuni si momente cheie:

 • Categorii de motivatii si rolul fiecarei categorii in atitudinea pentru imbunatatire, schimbare si inovatie in activitatea si procesele de business.
 • Exersarea competentelor de trecere de la motivatii inferioare si extrinseci, la motivatii superioare si intrinseci.
 • Exersarea competentelor de facilitare prin care managerii si-ar putea sprijini subordonatii sa-si descopere motivatii superioare in centrul activitatilor lor.

Instrumente optionale:

 • Orice instrument intern de assessment cu care deja lucreaza organizatia si doreste sa-l fructifice si mai bine.
 • “DiSC 2.0” – instrument prin care participantii isi descopera sursele de energie pozitiva preferate si cele inca slab utilizate.
 • Recomandari si instrumentele personalizate la cererea clientilor.

Format:

 • Workshop de sine statator: ½ zi, 1 zi sau 2 zile
 • Parte a unui alt program de dezvoltare sau de follow-up
 • Parte a unui eveniment de kick-off sau de echipa
 • Interventie la o conferinta sau un eveniment intern

Asistenta in implementare:

 • Coaching 1:1
 • Procesul de follow-up poate continua prin workshop-uri de ½ zi sau 1 zi pentru fiecare din urmatoarele module: Performance Skills, MyDiSC Styles, Self Leadership.

 CONTACTEAZA-NE!