Cum iti gasesti motivatia optima pentru a mai face pasul pe care il ai de facut atunci cand aplauzele, recompensele si incurajarile din exterior dispar si tac? Cum iti activezi o motivatie de calitate superioara pentru o calitate mai buna a vietii in companie? Cum iti tii aproape sursele regenarabile de energie proaspata? Nivelul energiei pozitive, creativitatea si disponibilitatea sunt date de calitatea motivatiei pe care oamenii o asaza la baza actiunilor lor.  Autorii programului Motivatia Optima, Susan Fowler, Drea Zigarmi si David Facer, au dezvoltat acest program pentru lumea de business.

 

Susan Fowler: “Motivatia Optima se bazeaza pe noua stiinta a motivatiei si indrazneste sa afirme ca motivatia este o abilitate care poate fi invatata, dezvoltata si predata. Indivizii pot sa invete cum sa aleaga o motivatie de calitate superioara la orice ora, pentru orice sarcina.”

Scopul programului:

Fie ca e vorba de un proces de imbunatatire personala, de un proces de schimbare care te implica, de participarea la o intalnire sau de pregatirea unei prezentari, a fi un individ matur inseamna sa-ti alegi motivatia care sa-ti ofere energia si inspiratia necesara pentru a contribui pozitiv si valoros in locul in care esti. Programul ii sprijina pe cei care vor sa-si exerseze competentele de activare a unei motivatii de calitate superioara care sa ii ajute sa se puna mai bine in valoare, sa aiba o prezenta mai proaspata, mai constructiva si mai matura.

Cui se adreseaza:

Programul Motivatia Optima se adreseaza atat managerilor, cat si celor fara pozitie manageriala – tuturor celor care doresc sa stie cum sa isi gaseasca o sursa proaspata si sustenabila de energie pentru a face mai usor fata schimbarilor din jur, pentru a-si imbunatati standardele de calitate personala si pentru a avea un nivel superior de satisfactie individuala.

Sesiuni si momente cheie:

 • Categorii de motivatii si rolul fiecarei categorii in atitudinea pentru imbunatatire, schimbare si inovatie in activitatea si procesele de business.
 • Exersarea competentelor de trecere de la motivatii inferioare si extrinseci, la motivatii superioare si intrinseci.
 • Exersarea competentelor de facilitare prin care managerii si-ar putea sprijini subordonatii sa-si descopere motivatii superioare in centrul activitatilor lor.

Instrumente optionale:

 • Orice instrument intern de assessment cu care deja lucreaza organizatia si doreste sa-l fructifice si mai bine.
 • “DiSC 2.0” – instrument prin care participantii isi descopera sursele de energie pozitiva preferate si cele inca slab utilizate.
 • Recomandari si instrumentele personalizate la cererea clientilor.

Format:

 • Workshop de sine statator: ½ zi, 1 zi sau 2 zile
 • Parte a unui alt program de dezvoltare sau de follow-up
 • Parte a unui eveniment de kick-off sau de echipa
 • Interventie la o conferinta sau un eveniment intern

Asistenta in implementare:

 • Coaching 1:1
 • Procesul de follow-up poate continua prin workshop-uri de ½ zi sau 1 zi pentru fiecare din urmatoarele module: Performance Skills, MyDiSC Styles, Self Leadership.

 CONTACTEAZA-NE!

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.