Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Lansare Building Trust in Romania

28.03.2017

Increderea este greu de castigat si usor de pierdut. Te invitam sa descoperi noul program Building Trust de la partenerii nostri The Ken Blanchard Companies, program construit pentru a-i sprijini pe cei care doresc sa-si consolideze performanta, sa-si mareasca eficienta si sa intareasca fundatia relatiilor pe care le au cu cei din jur.

Programul are rolul de a imbunatati atat leadership-ul managerilor si colaborarea, cat si relatiile departamentelor comerciale cu partenerii lor de business, avand consecinte masurabile prin cresterea performantei si profitabilitatii.

Facilitatori:

Agenda:

  • 08:30-9:00 Welcome coffee
  • 09:00-10:30 Construirea si reconstruirea increderii – Valoarea si beneficiile increderii in business. Ce pot face managerii pentru a consolida nivelul de incredere intre ei si oamenii cu care lucreaza? Cum poate fi restabilita increderea cu un coleg sau un client, atunci cand ea este erodata? Provocari, strategii, solutii si exemple de bune practici intalnite la companiile participante. Lucru pe grupe si prezentari in plen.
  • 10:30-10:50 Pauza de cafea
  • 10:50-12:00 Programul Building Trust de la Ken Blanchard Companies – lansarea programului in Romania: beneficii si detalii despre program, optiuni pentru implementare. Sesiune intrebari si raspunsuri; concluzii.

 

Detalii

Data:
28.03.2017
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,

Loc de întâlnire

Hotel Intercontinental, sala Opera
Bulevardul Nicolae Bălcescu 4
Bucuresti, 010051 România
+ Harta Google