Viorel Panaite, Managing Partner Human Invest

Viorel Panaite este unul din pionierii care au pus bazele si au dezvoltat piata serviciilor de training din Romania. In 1997 a condus primele proiecte ca trainer independent. A fondat Human Invest in 1999 si de atunci isi sustine echipa sa implementeze proiecte pentru clientii acesteia. Contribuie pro-bono la dezvoltarea unor ONG-uri non-profit: CEAE, Teach for Romania, AIESEC Romania, Universitatea Alternativa.

Principala sa misiune este de a contribui la o societate mai buna prin cresterea calitatii leadership-ului in sectorul privat si cel public. In cei 20 de ani ai companiei, Viorel Panaite a format si a dezvolat cateva generatii de traineri, coachi si consultanti. Comunitatea are acum peste 30 de “associates”.

Viorel Panaite este un promotor al conducerii prin valori, scop comun si puncte tari. In calitate de specialist, faciliteaza workshop-uri de leadership si “change management”. Aceste programe urmaresc cresterea calitatii dialogului si a proceselor de colaborare din organizatii. Foloseste uzual in programele in care este implicat metode precum Appreciative Inquiry, The SLII Experience™, Team Charter. Lucreaza cu instrumente apartinand companiilor Ken Blanchard Companies, Wiley/EverythingDiSC, Human Synergistics. Publica frecvent articole in Cariere, Republica, Ziarul Financiar, Business Magazin, Biz, Profit.ro si faciliteaza deseori workshop-uri la conferintele in care este invitat.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.