Trenduri in Leadership 2022: Invitatie Webinar, 17 Noiembrie

Ce trenduri in leadership vedem noi pentru 2022? Ce teme comune vor dori sa adreseze organizatiile anul viitor? Ce anume din leadership-ul organizatiilor le vor face mai atractive pentru oamenii buni pe care si-i doresc? Cum se vor desfasura in 2022 programele de leadership: care componente vor fi in mediul virtual si care in sala fizica de clasa? Ce elemente de tehnologie au avut impact in 2021 si care vor continua sa fie folosite si anul care vine? Va invitam sa va inscrieti la webinarul nostru din 17 noiembrie pentru a arunca deja o privire catre anul viitor!

In ultimii 10 ani, Jay Campbell, Senior Vice President (SVP) Product and Content al Ken Blanchard Companies a fost unul din principalele motoare ale inovatiei in organizatie. Am fost cumva norocosi la inceputul lui 2020, cand a izbucnit panademia la nivel global. Jay si echipa lui erau deja lansati intr-un amplu proces de transformare a infrastructurii necesare tranzitiei programelor noastre de leadership intr-o noua era. Digitalizarea, inteligenta artificiala (AI), realitatea virtuala (VR), interconectarea programelor cu platformele de LMS ale clientilor sunt trenduri in leadership importante. Intreaga echipa Product & Content a lucrat 24/24 pentru a ne oferi si in Romania tot ce aveam nevoie.

Teme de leadership esentiale precum atragerea, retentia si cresterea implicarii oamenilor trebuie acum adresate intr-un context foarte provocator. Poate cel mai provocator din istoria recenta a organizatiilor. 

Conducerea echipelor care lucreaza remote cere un mindset si un set de competente corespunzatoare. Simt asta la noi in companie. Trebuie sa am inca si mai multa rabdare, sa fiu inca si mai empatic, sa-mi exprim mai frecvent consideratia si aprecierea pentru eforturile deosebite pe care le fac colegii nostri. Sunt mai atent la emotiile si la echilibrul celor din jur. “Vanez” si arat ca pretuiesc fiecare progres si fiecare reusita pe care le observ. Atentia si la rezultate si la oameni imi cere acum o disciplina mult mai mare si competente de coaching mai bune. Vreau ca echipa sa ma simta prezent la nevoie si mi-am facut o misiune din intarirea constanta a increderii si coeziunii dintre noi.

E dificil pentru oricine sa fie sub presiunea rezultatelor si sa invete in paralel lucruri noi. De aceea, componentele de sprijin on-the-job sunt indispensabile intr-un program de dezvoltare. Trebuie sa construim noi medii de invatare, potrivite modului de lucru hibrid/remote, pentru ca investitia facuta sa fie utila si oamenilor si organizatiilor.

Vreti sa aflati mai multe despre ce trenduri in leadership se contureaza in 2022 si despre solutiile adoptate de organizatii?

Inscrieti-va la webinar-ul nostru din 17 Noiembrie care il are invitat pe Jay Campbell!

 

Articole recente din sectiunea Research & Insights de pe blogul Human Invest:

Survey 2021 Trends: Learning & Development (L&D) in a Covid World

Cultura organizationala in focus – Cercetarea Nationala 2021

Learning & Development (L&D) 2021, LinkedIn Workplace Learning Report

The Leadership Challenge: Studiu Gallup – Romania pe locul 1 in Europa de Est in 2020