Loading Events

« Toate evenimentele

  • This event has passed.

Lansarea in Romania a programului Servant Leadership (Virtual Event)*

7.03.2023 @ 09:30 - 11:00

Va invitam la lansarea in Romania a programului Servant Leadership!

Workshop-urile pilot desfasurate in 2022 au fost printre cele care au primit cele mai pozitive ecouri din programele noastre! Filozofia Servant Leadership aduce managerilor care o adopa un echilibru personal mai bun, mai multa energie proaspata si pozitiva, un sentiment mai bun de sens si de semnificatie a muncii, mai multe satisfactii si un nivel superior de maturitate.

Raspunsul la intrebarea „Este despre mine sau este despre ceilalti?” reflecta calitatea relatiilor pe care le avem cu cei din jur. Dupa ce toate liniile au fost trase, leadership-ul este despre a fi in serviciul celorlalti. Liderii obtin sustinerea oamenilor atunci cand isi lasa ego-ul la o parte si invata cum sa puna scopul comun in centrul proceselor si a deciziilor pe care le iau.

Descarca EBOOK: Impactul Servant Leadership asupra culturii organizationale

 

 

Ken Blanchard: When I ask people whether they’d like to be known as a servant leader or a self-serving leader, everyone says “servant leader.” Nobody wants to be known as a self-serving leader. Yet we observe self-serving leadership all the time. Why? The human ego.

Ego interferes with effective leadership in two ways: one is false pride—thinking more of yourself than you should. You push and shove for credit and spend a lot of time promoting yourself. The other way is self-doubt or fear—thinking less of yourself than you should. You’re consumed with your own shortcomings and spend a lot of time protecting yourself. The foundation for both false pride and self-doubt is low self-esteem. The good news is that there’s an antidote!

Filozofia Servant Leadership aduce flexibilitate si autonomie in mediul de lucru, adica exact cele mai importante lucruri pe care le cauta acum atat angajatii, cat si organizatiile. Servant Leadership in Actiune inseamna ca managerii sa stapaneasca conversatii pragmatice prin care acestia arata flexibilitate si construiesc flexibilitate in mediul de lucru. Servant Leadership in Actiune inseamna ca managerii stiu sa conduca prin valori si stiu sa foloseasca stilul adecvat de leadership in functie de nevoile de a progresa ale celor pe care ii conduc!
Evenimentul virtual de lansare a programului va avea loc in data de 7 martie 2023, 09:30 – 11:00, iar participarea este gratuita si se face pe baza de invitatie. Pentru a primi invitatia, va rugam sa contactati consultantul Human Invest cu care lucrati in mod obisnuit sau scrieti-ne pe adresa contact@humaninvest.ro.

*Detalii privind evenimentul de lansare F2F, gasiti aici.


 

 

OPEN SESSION – EXECUTIVE LEADERSHIP PROGRAM

 


Povesti de Succes

Details

Date:
7.03.2023
Time:
09:30 - 11:00
Event Tags:
,

Venue

Zoom

Organiser

Human Invest
Phone:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Website:
www.humaninvest.ro