Loading Events

« Toate evenimentele

  • This event has passed.

OPEN SESSION – EXECUTIVE LEADERSHIP PROGRAM

28.02.2023 @ 09:30 - 12:30

DESPRE EVENIMENT:

Te invitam la o sesiune open despre Executive Leadership Program marti, 28 februarie 2023, orele 09:30-12:30 pentru a afla mai multe despre acest nou program si cum te poate sprijini in dezvoltarea ta profesionala!

Vom explora filozofia pe care se bazeaza acest program, beneficiile pentru managerii participanti si pentru organizatie, structura si temele principale ale acestui program. In aceasta sesiune deschisa veti avea oportunitatea de a interactiona cu unii din facilitatorii programului si de a experimenta o parte din continutul propus. Pe tot parcursul sesiunii vei putea adresa intrebari pentru a te clarifica daca acest program este potrivit pentru tine sau pentru managerii din organizatia ta.

Executive Leadership Program for Experienced and Senior Managers este un program recent lansat in Romania de catre Human Invest, prima editie fiind planificata sa inceapa in toamna 2023.

Programul este dedicat liderilor din senior managementul organizatiilor si celor care sunt succesori pentru aceste roluri. Programul dezvolta capacitatea de leadership strategic, de leadership operational si sustine procesul de crestere personala si profesionala.

CUI SE ADRESEAZA ACEST EVENIMENT:

  • Managerilor interesati de program: manageri de nivel senior, manageri regionali, directori, middle managers care sunt in categoria de high potentials pentru pozitii de directori/ senior managers;
  • HR Directors/Managers, HRBPs. Training Managers

Facilitatori:

Gazdele sesiunii vor fi cativa din facilitatorii programului: Viorel Panaite, Managing Partner Human Invest, Adela Iepure, Senior Consulting Associate Human Invest, PCC, Marian Popa, Managing Partner Transformative Coaching.

LOCATIE:

Hotel Crowne Plaza, sala Transilvania, Bulevardul Poligrafiei 1, Bucuresti.

PENTRU INSCRIERE:

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile si se face pe baza de invitatie. Pentru a primi invitatia, va rugam sa contactati consultantul Human Invest cu care lucrati in mod obisnuit sau sa ne scrieti pe adresa contact@humaninvest.ro mentionand prenumele, numele, functia, compania si adresa de e-mail.

 

 

 

 

Lansarea in Romania a programului Servant Leadership (Virtual Event)*

Lansarea in Romania a programului Servant Leadership (F2F Event)*

Povesti de Succes


 

Details

Date:
28.02.2023
Time:
09:30 - 12:30
Event Tags:

Organiser

Human Invest
Phone:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Website:
www.humaninvest.ro

Venue

Crowne Plaza, Bulevardul Poligrafiei 1, București
Crowne Plaza, Bulevardul Poligrafiei 1
București,
+ Google Map