Conversational Capacity: cum sa reconstruiesti leadership-ul de la distanta

Cand inca eram sub o mai mare presiune a pandemiei si munca remote pentru angajatii din birouri incepea doar sa se contureze ca un nou normal, am acordat un interviu lui Sorin Pislaru, Redactor Sef la Ziarul Financiar (ZF). Sorin Pislaru era curios sa stie ce mijloace recomandam noi pentru ca echipele sa functioneze bine in acest nou context.

Pentru acest interviu, am ales sa pun lumina pe principalul instrument de cooperare si colaborare pe care il avem la-demana: conversatia. Calitatea si productivitatea muncii in echipa este reflectata de calitatea conversatiilor pe care le poarta oamenii intre ei. Este punctul de start, ABC-ul, punctul zero pentru a fi un team-player, pentru a arata ca esti un contributor responsabil si matur in echipa din care faci parte, fie ca ai o istorie mai lunga sau nu ai o relatie personala pe cei cu care lucrezi.

Conversatiile constructive au forta sa scada defensivitatea, sa construiasca incredere reciproca, sa creasca implicarea, sa puna in valoare calitatile si sa intareasca cooperarea si creativitatea in echipa. In plus, acestea sunt indispensabile pentru manageri atunci cand solicita si cand ofera feedback, cand stabilesc obiective de performanta, cand au intalniri 1:1, cand conduc intalniri si sedinte de lucru in echipa.

Va invit sa accesati interviul “Cum sa reconstruiesti leadership-ul de la distanta si sa ai conversatii constructive” prin link-ul de mai jos:

 

Conversational Capacity® – Abordarea potrivita pentru ca echipele sa lucreze bine chiar si in perioade dificile

Capacitatea conversationala ne determina capacitatea de influenta