Notificare de procesare echitabila a datelor cu caracter personal apartinand clientilor

Societatea Human Invest S.R.L., cu sediul social în Str. Polona, nr. 43, etaj 6, Ap. 1, prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal apartinand clientilor persoane fizice, precum si angajatilor, colaboratorilor si furnizorilor persoanelor juridice cu care Human Invest deruleaza contracte de servicii:

 

 

*In afara entitatilor mentionate, datele personale pot fi transmise in conditiile legii autoritatilor abilitate ale statului.
**Orice alte prelucrari de date ocazionale vor fi notificate persoanelor vizate.

Human Invest S.R.L. isi asuma obligatia respectarii confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu prevederile REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), iar dumneavoastra beneficiati de drepturile prevazute in Capitolul III: Drepturile persoanei vizate, respectiv: accesul la datele cu caracter personal proprii, rectificarea sau ştergerea acestora, restricţionarea prelucrării sau a dreptul de a se opune prelucrării, precum şi dreptul la portabilitatea datelor, in conditiile respectarii prevederilor ce constituie temei legal pentru prelucrarea datelor.

In situatia in care considerati ca drepturile dumneavoastra prevazute in Regulamentul nr. 679 / 2016 au fost incalcate, aveti dreptul de a depune plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Pentru informatii sau alte probleme legate de protectia datelor cu caracter personal va puteti adresa Responsabilului cu Protectia Datelor pe e-mail: dpo@humaninvest.ro sau tel. 0723-214573.

 

SC HUMAN INVEST SRL
Nr. R.C.: J40/2678/1999
C.I.F.: RO 11577986
Cap. Soc.: 200 RON
Sediul: Str. Polona, nr. 43, etaj 6, ap. 1, Sector 1, București

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.