Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

CURS OPEN: Team Leadership – Virtual Classroom

11.05.2022 @ 10:00 - 18.05.2022 @ 13:30

€395

DESPRE CURS:

Programul Team Leadership ii invata pe manageri sa recunoasca stadiul de dezvoltare al echipelor lor si sa foloseasca stilul de leadership potrivit pentru a conduce si pentru a-si creste sansele de a obtine rezultatele urmarite.

Programul este bogat in activitati care imbunatatesc urmatoarele competentele cheie de team-leadership ale managerilor: Building Trust, Listening Skills, Asking & Giving Feedback, Team Chartering, Conversational Capacity under pressure. Managementul echipei ca intreg solicita actiuni si conversatii diferite decat managementul oamenilor prin interactiuni “unu-la-unu”. Managerii care isi conduc bine oamenii pot esua cu usurinta in managementul echipei daca nu stiu sa faca bine ce au de facut ca echipa sa evolueze.

Sprijinindu-va managerii sa-si dezvolte competentele de team leadership, puteti imbunatati semnificativ capacitatea echipelor de a fi agile si de a se adapta rapid la situatii noi, de a creste viteza in executia proiectelor si de a depasi mai usor provocarile pe care acestea le intampina.

Abilitatea de a construi echipe productive si eficiente este esentiala pentru valorificarea punctelor forte ale membrilor echipei, pentru construirea sinergiilor necesare, pentru abordarea provocarilor cross-functionale.

Echipele cu un nivel mare de angajament dau sansa organizatiei sa-si puna in valoare capabilitatile diverse, punctele forte individuale si colective ale oamenilor. Aceste echipe rezolva mai repede problemele care apar si executa cu viteza mai mare deciziile de business. Ele iau decizii mai bune, cultiva colaborarea si creativitatea si produc rezultate superioare in mod constant.

Programul Team Leadership ii sprijina pe liderii de la toate nivelurile sa invete si sa practice abilitati esentiale de team-coaching pentru a accelera recuperarea echipei, pentru a o ajuta sa progreseze si sa performeze colaborativ mai bine. Liderii vor sti sa faciliteze mai usor conversatiile colective dificile si vor construi mai bine un cadru structurat de lucru care sa revigoreze echipa si sa sustina perfomanta ei.

OBIECTIVE DE INVATARE:

Mindset:
 • Convingeri de leadership specifice proceselor de team-leadership in comparatie cu procesele de leadership unu-la-unu. Exercitii pentru accelerarea adoptarii sau consolidarii acestora.
Skillset:
 • Indicatorii care reflecta nivelul de maturitate si etapa de dezvoltare a unei echipe. Exersarea competentelor de diagnoza. Analiza etapei de dezvoltare in care se afla echipa/echipele pe care le conduc managerii-participantii – lucru cu instrumemtul de team-assessment din pre-work.
 • Stilurile si comportamentele de leadership necesare in fiecare etapa de dezvoltare a echipei. Cand si cum se folosesc (doar cateva exemple: structurarea eforturilor echipei, abordarea constructiva in echipa a conflictelor, intarirea asumarii responsabilitatii, incurajarea asumarii riscurilor). Exersarea identificarii comportamentelor specifice fiecarui stil de leadership.
Team Conversations Practice:
 • Structura conversatiilor de echipa in fiecare din cele 4 stiluri de leadership;
 • Conversatiile de construire sau recontractare a team-charter-ului echipei;
 • Conversatiile de solicitare si oferire de feedback;
 • Conversatia de reconstruire a increderii;
 • Structura conversatiilor dificile sub presiune;

 

Descarca prezentarea detaliata a programului: Team Leadership.

PROGRAMUL CURSULUI:

11-18 mai 2022

 • 11 mai intre orele 10.00-13.30 sesiunea 1 (pauza 30 min)
 • 12 mai intre orele 10.00-13.30 sesiunea 2 (pauza 30 min)
 • 17 mai intre orele 10.00-13.30 sesiunea 3 (pauza 30 min)
 • 18 mai intre orele 10.00-13.30 sesiunea 4 (pauza 30 min)

PENTRU CINE RECOMANDAM PROGRAMUL:

 • Angajati care conduc deja echipe departamentale sau/si de proiect.

FACILITATOR:

PENTRU INSCRIERE:

Descarca si completeaza Formularul de participare. Trimite-l prin e-mail la adresa sanda.moraru@humaninvest.ro. Fee-ul acestui curs este de 395 EUR+TVA de participant, iar ca bonus este inclus accesul la platforma online Blanchard Exchange pentru un an de zile.

 

Ionela Moldovan

Training and Development Manager (2011 - prezent) / Orange Romania

"Orange Romania colaboreaza cu Human Invest din anul 2008 in vederea dezvoltarii de competente manageriale si de leadership. lnterventiile de invatare au avut un succes dovedit, acesta din urma nefiind bazat exclusiv pe reactia initiala participantilor, ci si pe impactul in performanta organizatiei, respectiv masura in care cunostintele devin competente care sustin obiective de business. Pentru Orange Romania, Human Invest este mai mult decat un furnizor de training, este un partener dispus sa contribuie cu valoare adaugata inainte, in timpul si dupa interventia de invatare.”

Violeta Cartis

Training Manager / Celestica Romania

“In parteneriat cu Human Invest, Celestica Romania inceput in 2010 un program de dezvoltare a competentelor manageriale adresat managerilor, team leaderilor si specialistilor cu potential de dezvoltare. Recomandam compania Human Invest, deoarece ne este si in prezent un partener de incredere pentru construirea si dezvoltarea de programe de formare profesionala si organizationala."

Radu Perianu

Comercial Director / Synevo Romania & SEE

“Relatia de parteneriat cu Human Invest este construita in timp si am apreciat tot timpul calitatea programelor oferite, cat si abordarea profesionista din timpul sesiunilor. Consideram ca SLII este un program de baza, practic si util in procesele manageriale unu-la-unu.”

Corina Petcu

HR Business Partner / NN

„Apreciem la Human Invest calitatea metodologiei propuse, intelegerea si adaptarea la contextul si nevoile colegilor din program, flexibilitatea, orientarea catre gasirea celor mai bune solutii.”

Viorica Pacurar

Director National de Vanzari / NN

„Pe tot parcursul initiativelor desfasurate impreuna, am apreciat foarte mult relatia de parteneriat si implicarea Human Invest pentru a intelege cat mai bine contextul in care ne gasim noi ca echipa, inainte de fiecare interactiune, asa incat sa plieze programul pe specificul si nevoile noastre.”

Georgiana Dragnea

Human Resources Specialist / WIRTEK

„Leadership Academy a reprezentat o ocazie buna pentru ca multi dintre colegii nostri sa aiba acces la informatii interesante, pe de o parte, iar pe de alta, sa isi consolideze comportamente sau sa isi traseze noi directii in stilul de leadership. Suportul echipei Human Invest, disponibilitatea lor si deschiderea de a adapta cursul pe nevoile noastre au fost foarte importante in aceasta calatorie de invatare.”

Alina Cimpean

Training Manager / Plexus Services Romania

„Human Invest a implementat aceste programe de leadership cu un nivel inalt de profesionalism, fiind mereu orientati catre calitate si impact in procesul de invatare. Cursurile au fost percepute ca fiind foarte utile si practice, participantii apreciind continutul si structura informatiilor. In cadrul acestui parteneriat noi am apreciat experienta trainerilor, calitatea programelor folosite, flexibilitatea si capacitatea de a raspunde nevoilor noastre, cat si buna organizare a sesiunilor.”

The SLII Experience™ – Cea mai noua abordare situationala in leadership

 

Cultura organizationala in focus – Cercetarea Nationala 2021 – 2022

Detalii

Începe:
11.05.2022 @ 10:00
Se termină:
18.05.2022 @ 13:30
Cost:
€395
Eveniment Categories:
,

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de desfășurare

Zoom
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.