Georgeta Bora 10 ani in Human Invest!

Contributia Getei la dezvoltarea echipei noastre si la rezultatele pe care le avem este nepretuita. Etica si dedicarea ei ne aduna impreuna si ne inspira pe toti, iar prin energia pe care o are face mereu ca lucrurile sa progreseze! 

Ne stim de mult mai multi ani decat cei zece ai ei in Human Invest. Prin toate locurile prin care Geta trece lumea devine putin mai buna.

Este partenerul pe care te poti baza in momente dificile si cu care vrei sa te consulti in decizii importante, este prietenul cu care stai ore intregi la povesti, este consultantul pe care clientii nostri il felicita mereu ca proiectele pe care le conduce le depasesc asteptarile, este printre primii care spune “da” atunci cand vine vorba de o iesire seara cu colegii sau la o petrecere, este colega pe care vrei sa o ai pe langa tine intr-un proiect si te poti baza ca va fi in preajma sa te sprijine de fiecare data cand ai nevoie.

Multumesc Geta pentru tot, ti se datoreaza multe din reusitele locale si internationale pe care le are echipa noastra! Ani tot mai frumosi inainte! 


Georgeta Bora este din martie 2012 Operations Manager & Consulting Partner Human Invest & Blanchard Romania. Ea coordoneaza proiecte de anvergura ale companiei pentru clientii nostri si majoritatea initiativelor interne de consolidare a organizatiei.

Este coach acreditat ACC (Associated Certified Coach) de catre International Coach Federation (ICF), trainer certificat al programelor de training Blanchard precum Self Leadership, The SLII Experience™ sau Conversational Capacity, al programului Master Your Motivation de la Mojo Moments si al programelor Everything DISC de la Willey. A absolvit programul Coaching Fundamentals sustinut de Alain Cardon (parte din Scoala de Coaching Metasysteme) si programul International Systemic Team Coaching sustinut de catre Academy of Executive Coaching – AoEC (Peter Hawkins). Mai multe despre Georgeta Bora puteti afla si aici.