Trenduri in leadership si principalele provocari ale managerilor din intreaga lume: Invitatie webinar gratuit, 10 august

Ce trenduri in leadership vedem în urmatoarea perioada? Care sunt principalele provocari cu care se confrunta managerii de astazi, dupa o perioada cu nenumarate incercari in spatiul economic si in care conexiunea umana este tot mai scazuta? Care sunt realitatile cu care sunt pusi fata in fata acestia? Ce pot face organizatiile pentru a imbunatati mediul de lucru si a avea rezultate pe masura?

In ultimii 10 ani, Jay Campbell, Chief Product Officer al Ken Blanchard Companies, a fost unul din principalele motoare ale inovatiei in organizatie. Tocmai de aceea, pentru noi este un observator foarte bine pregatit al trendurilor din leadership si a nevoilor de sustinere pe care le au managerii din intreaga lume.

Rolul unui manager este mai suprasolicitat si fragmentat decât oricând. Teme precum nevoia de sprijin si claritate sunt majore pentru managerii de astazi.

In urma unui sondaj realizat de The Ken Blanchard Companies, privind provocarile acestora in 2022, au reiesit date deosebit de îngrijoratoare. Managerii lucreaza în medie aproape 50 de ore pe saptamana, managerii seniori lucrand chiar si mai mult. Noile realitati ale muncii, cum ar fi ritmul crescand al schimbarilor, trecerea la joburi hibrid si cresterea cifrei de afaceri s-au adaugat la o lista deja lunga de provocari manageriale.

In ultimii doi ani au existat multe schimbari in piata fortei de munca, care au pus o mare presiune asupra managerilor. Acestia sunt vazuti pe scara larga ca veriga critica care leaga strategia si executia si fie stimuleaza, fie saboteaza productivitatea si implicarea angajatilor.

Nu devine mai usor sa fii manager in zilele noastre. Rezultatele sondajului dezvaluie bariere, provocari si nevoi specifice pe care le au acesti manageri.

Te invitam pe 10 august, la un webinar gratuit, ca sa aflam impreuna rezultatele oficiale si temele majore din cadrul sondajului, prezentate de Jay Campbell.

 

Articole recente din sectiunea Research & Insights de pe blogul Human Invest:

Survey 2021 Trends: Learning & Development (L&D) in a Covid World

Cultura organizationala in focus – Cercetarea Nationala 2021 – 2022

Learning & Development (L&D) 2021, LinkedIn Workplace Learning Report

The Leadership Challenge: Studiu Gallup – Romania pe locul 1 in Europa de Est in 2020