Webinar: Becoming a Trusted Servant Leader, 26 ianuarie, ora 17:00

Webinar: Becoming a Trusted Servant Leader. Inscrie-te prin link-ul din acest articol. Valorile pe care le avem ne determina deciziile pe care le luam si felul in care (re)actionam. Liderilor carora le sunt clare valorile care ii ghideaza reusesc sa construiasca incredere. In acest webinar va invitam sa descoperiti cum ati putea intari sau reconstrui increderea in fata celor pe care ii conduceti!

SLII = Servant Leadership in Action

Inscrieti-va la webinar-ul Becoming a Trusted Servant Leader din 26 Ianuarie, ora 17:00 (ora Romaniei)!

Intarirea si reconstruirea increderii este o tema centrala intr-o lume atat de volatila si cu atat de multe incertitudini precum cea in care traim acum. Increderea reciproca este un antidot bun pentru confuzie, impredictibilitate si ambiguitate. Cand oamenii au incredere unii in altii si in cei care ii conduc, provocarile pot fi depasite mai usor iar efortul colectiv si munca de echipa au o sansa in plus de reusita. 

Filozofia Servant Leadership sta la baza construirii increderii intre oamenii dintr-o echipa. Va invitam sa va inscrieti la acest webinar gazduit de autorii Ken Blanchard si Randy Conley. Fiind partenerii din Romania ai reputatei retelei globale Ken Blanchard inca din 2004, i-am cunoscut personal pe fiecare din ei. Ken Blanchard este co-autorul abordarii situationale in leadership, program apreciat de milioane de manageri din intreaga lume, iar Randy Conley este unul din cei mai citati experti si autori cand vine vorba de tema increderii.

In acest webinar, ei va vor impartasi:

  • De ce liderii trebuie sa faca primul pas cand vor sa construiasca si sa re-construiasca increderea;
  • Cum poate folosi construirea increderii in momentele de transformare si schimbare din organizatii;
  • Care sunt cateva din actiunile zilnice pe care le pot face managerii care adopta filozofia Servant Leadership;
  • Ce au de castigat liderii care isi recunosc greselile si cum pot restabili increderea celor pe care ii conduc;
  • In ce fel folosirea stilului de leadership potrivit contribuie la construirea increderii.

Inscrieti-va la webinar-ul Becoming a Trusted Servant Leader din 26 Ianuarie, ora 17:00 (ora Romaniei)!


 

Ionela Moldovan

Training and Development Manager (2011 - prezent) / Orange Romania

"Orange Romania colaboreaza cu Human Invest din anul 2008 in vederea dezvoltarii de competente manageriale si de leadership. lnterventiile de invatare au avut un succes dovedit, acesta din urma nefiind bazat exclusiv pe reactia initiala participantilor, ci si pe impactul in performanta organizatiei, respectiv masura in care cunostintele devin competente care sustin obiective de business. Pentru Orange Romania, Human Invest este mai mult decat un furnizor de training, este un partener dispus sa contribuie cu valoare adaugata inainte, in timpul si dupa interventia de invatare.”

Violeta Cartis

Training Manager / Celestica Romania

“In parteneriat cu Human Invest, Celestica Romania inceput in 2010 un program de dezvoltare a competentelor manageriale adresat managerilor, team leaderilor si specialistilor cu potential de dezvoltare. Recomandam compania Human Invest, deoarece ne este si in prezent un partener de incredere pentru construirea si dezvoltarea de programe de formare profesionala si organizationala."

Radu Perianu

Comercial Director / Synevo Romania & SEE

“Relatia de parteneriat cu Human Invest este construita in timp si am apreciat tot timpul calitatea programelor oferite, cat si abordarea profesionista din timpul sesiunilor. Consideram ca SLII este un program de baza, practic si util in procesele manageriale unu-la-unu.”

Corina Petcu

HR Business Partner / NN

„Apreciem la Human Invest calitatea metodologiei propuse, intelegerea si adaptarea la contextul si nevoile colegilor din program, flexibilitatea, orientarea catre gasirea celor mai bune solutii.”

Viorica Pacurar

Director National de Vanzari / NN

„Pe tot parcursul initiativelor desfasurate impreuna, am apreciat foarte mult relatia de parteneriat si implicarea Human Invest pentru a intelege cat mai bine contextul in care ne gasim noi ca echipa, inainte de fiecare interactiune, asa incat sa plieze programul pe specificul si nevoile noastre.”

Georgiana Dragnea

Human Resources Specialist / WIRTEK

„Leadership Academy a reprezentat o ocazie buna pentru ca multi dintre colegii nostri sa aiba acces la informatii interesante, pe de o parte, iar pe de alta, sa isi consolideze comportamente sau sa isi traseze noi directii in stilul de leadership. Suportul echipei Human Invest, disponibilitatea lor si deschiderea de a adapta cursul pe nevoile noastre au fost foarte importante in aceasta calatorie de invatare.”

Alina Cimpean

Training Manager / Plexus Services Romania

„Human Invest a implementat aceste programe de leadership cu un nivel inalt de profesionalism, fiind mereu orientati catre calitate si impact in procesul de invatare. Cursurile au fost percepute ca fiind foarte utile si practice, participantii apreciind continutul si structura informatiilor. In cadrul acestui parteneriat noi am apreciat experienta trainerilor, calitatea programelor folosite, flexibilitatea si capacitatea de a raspunde nevoilor noastre, cat si buna organizare a sesiunilor.”

2021 – anul unei povesti de succes pentru Human Invest