Marius Tanase, Senior Consulting Associate Human Invest

Experienta profesionala lui Marius se bazeaza pe o cariera indelungata, in care a ocupat o diversitate mare de roluri in vanzari si distributie: reprezentant de vanzari, coordonator de echipa, manager de zona, director de filiala, director national de vanzari. Solutiile simple, autenticitatea si inovatia sunt la fundatia rolurilor de conducere pe care le-a avut, urmarind mereu dezvoltarea autonomiei oamenilor si cresterea eficacitatii actiunilor.

Pentru mai mult de 8 ani, in rol de Director Executiv al uneia din cele mai mari companii de distributie din domeniul farmaceutic, Marius a dezvoltat una din cele mai performante echipe din piata, construind mereu servicii inovative pentru partenerii companiei. A condus procesul de construire si implementare a sistemului de management al performantei al fortei de vanzare, a reconfigurat si a adaptat sistemul de management al riscurilor de business, a sprijinit dezvoltarea unei culturi de coaching si de dezvoltare profesionala continua in organizatie.

Marius a condus doua mari proiecte reprezentative pentru piata farmaceutica din Romania: Vivat si Alphega – amandoua, proiecte de franciza dedicate farmaciilor independente si care au atins intr-un timp foarte scurt un numar impresionant de aderenti, amandoua contribuind la transformarea peisajului pietei farmaceutice din Romania.

In aceeasi companie, Marius a contribuit substantial si la alte proiecte relevante ale acesteia – unul dintre acestea fiind Skills in Healthcare, pe care l-a construit de la zero si pe care l-a condus pana a depasit cifra de afaceri de 1 milion $. Proiectele lui din retail, in care a lucrat cu multe echipe de marketing, i-au crescut expertiza in domeniul promovarii, conducand campanii de succes care au adus o notorietate inalta multor produse pe care le-a lansat pe piata locala.

Marius este certificat sa conduca workshop-uri de leadership cu programul The SLII Experience™ de la Ken Blanchard Companies US (KBC) si este absolvent al programului “Fundamentals of Coaching” al scolii lui Alain Cardon. Experienta profesionala de mai sus si competentele sale il recomanda pentru multe din programele noastre de training in ariile de self-leadership si leadership, dar si pentru proiectele de coaching individual si team-coaching.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.