Tendinte cheie in 2022 | O discutie cu si despre leaderi si inovatie, alaturi de Richard Pound (Vice-President, The Ken Blanchard Companies)

Din conversatiile tale cu partenerii globali Blanchard, care sunt temele sau tendintele cheie pe care le vezi relevante pentru 2022?

In 2022 cred ca organizatia noastra se va indreapta acolo unde clientii nostri vor vrea sa mergem pentru a dezvolta lideri care inspira si a sustine un nivel de leadership de cea mai inalta calitate. Vom continua sa ne ascultam clientii si sa ne aducem experienta noastra legata de crearea programelor de leadership si capabilitatile noastre pentru a-i sustine in tot ceea ce isi propun.

Cred ca aceasta intentie se va materializa in a continua sa investim in folosirea tehnologiilor existente si a unora noi, in a crea experiente de invatare de tip “blended” si in a avea o orientare clara pe calitatea experientei de invatare a participantilor.  

Ce noutati, parteneriate, inovatii sunt in plan a fi dezvoltate de catre The Ken Blanchard Companies anul viitor?

Pandemia  a cauzat o transformare foarte mare in industria L&D, ducand la o schimbare de la sesiunile fata in fata la cele virtuale. Pe masura ce facem trecerea catre noul an, cred ca vom continua sa vedem ca cele mai bune programe de leadership development vor face o tranzitie de la invatarea in jurul unor evenimente catre invatarea integrata in viata obisnuita de business a participantilor.  

Aceasta evolutie ne va cere sa gandim diferit despre modul in care noi toti invatam si modul in care Blanchard poate sustine astfel nevoile clientilor si ale beneficiarilor finali.

Pe langa parteneriatele care vor sustine dezvoltarea platformelor online, realitatea virtuala si furnizorii de inteligenta artificiala, vom continua sa ne concentram pe modalitati inovative de a sustine participantii in orice moment acestia ar avea nevoie. Vrem sa le asiguram modalitati prin care pot aplica si sustine ceea ce au invatat, cu scopul de a maximiza impactul si investitia facuta (ROI).

Cu toate ca lumea continua sa evolueze si sa se schimbe intr-un mod impredictibil, abordarea noastra fundamentala ramane aceeasi: 

Sa sprijinim liderii din organizatii sa-si dezvolte mentalitatea si abilitatile de a-si sustine oamenii sa obtina performanta si sa aiba experiente pozitive la locul de munca.  

 

Ionela Moldovan

Training and Development Manager (2011 - prezent) / Orange Romania

"Orange Romania colaboreaza cu Human Invest din anul 2008 in vederea dezvoltarii de competente manageriale si de leadership. lnterventiile de invatare au avut un succes dovedit, acesta din urma nefiind bazat exclusiv pe reactia initiala participantilor, ci si pe impactul in performanta organizatiei, respectiv masura in care cunostintele devin competente care sustin obiective de business. Pentru Orange Romania, Human Invest este mai mult decat un furnizor de training, este un partener dispus sa contribuie cu valoare adaugata inainte, in timpul si dupa interventia de invatare.”

Violeta Cartis

Training Manager / Celestica Romania

“In parteneriat cu Human Invest, Celestica Romania inceput in 2010 un program de dezvoltare a competentelor manageriale adresat managerilor, team leaderilor si specialistilor cu potential de dezvoltare. Recomandam compania Human Invest, deoarece ne este si in prezent un partener de incredere pentru construirea si dezvoltarea de programe de formare profesionala si organizationala."

Radu Perianu

Comercial Director / Synevo Romania & SEE

“Relatia de parteneriat cu Human Invest este construita in timp si am apreciat tot timpul calitatea programelor oferite, cat si abordarea profesionista din timpul sesiunilor. Consideram ca SLII este un program de baza, practic si util in procesele manageriale unu-la-unu.”

Corina Petcu

HR Business Partner / NN

„Apreciem la Human Invest calitatea metodologiei propuse, intelegerea si adaptarea la contextul si nevoile colegilor din program, flexibilitatea, orientarea catre gasirea celor mai bune solutii.”

Viorica Pacurar

Director National de Vanzari / NN

„Pe tot parcursul initiativelor desfasurate impreuna, am apreciat foarte mult relatia de parteneriat si implicarea Human Invest pentru a intelege cat mai bine contextul in care ne gasim noi ca echipa, inainte de fiecare interactiune, asa incat sa plieze programul pe specificul si nevoile noastre.”

Georgiana Dragnea

Human Resources Specialist / WIRTEK

„Leadership Academy a reprezentat o ocazie buna pentru ca multi dintre colegii nostri sa aiba acces la informatii interesante, pe de o parte, iar pe de alta, sa isi consolideze comportamente sau sa isi traseze noi directii in stilul de leadership. Suportul echipei Human Invest, disponibilitatea lor si deschiderea de a adapta cursul pe nevoile noastre au fost foarte importante in aceasta calatorie de invatare.”

Alina Cimpean

Training Manager / Plexus Services Romania

„Human Invest a implementat aceste programe de leadership cu un nivel inalt de profesionalism, fiind mereu orientati catre calitate si impact in procesul de invatare. Cursurile au fost percepute ca fiind foarte utile si practice, participantii apreciind continutul si structura informatiilor. In cadrul acestui parteneriat noi am apreciat experienta trainerilor, calitatea programelor folosite, flexibilitatea si capacitatea de a raspunde nevoilor noastre, cat si buna organizare a sesiunilor.”