Situational Leadership® II (SLII®) se va numi din acest an The SLII Experience™

Din acest an cunoscutul nostru program Situational Leadership® II (SLII®) se va numi oficial The SLII Experience™, numele modelului folosit ramanand neschimbat – SLII®. Programul a atras pana acum la nivel global peste 5.000.000 participanti si peste 20.000 in Romania. Modelul ramane acelasi, iar programul isi pastreaza caracteristicile care i-au adus succesul de-a lungul timpului.

The SLII Experience™ continua sa sprijine managerii sa isi dezvolte abilitatile de leadership necesare prin care sa aiba relatii relevante, de calitate, prin care sa aiba un impact pozitiv in organizatiile lor. The SLII Experience™ ii inspira pe lideri, care la randul lor ii inspira pe cei din jur. Noul tagline al programului “Powering Inspired Leaders” scoate in evidenta exact acest lucru si impactul exponential al programului.

Situational Leadership® II (SLII®), programul care a facut istorie

Programul ii sprijina pe liderii de la orice nivel sa inteleaga nevoile membrilor echipei lor si sa utilizeze conversatii care sa ii ajute sa aiba succes, indiferent de situatie. Programul ofera un limbaj comun de leadership pentru a evalua performanta, ceea ce conduce la cresterea gradului de angajament in organizatie. Astfel, le pune la dispozitie managerilor cele mai bune instrumente de invatare si de sprijin pentru a-si dezvolta abilitatile de leadership si pentru a deprinde o abordare situationala a conducerii oamenilor.

“Acest program a ajutat managerii nostri sa inteleaga dezvoltarea echipelor sub forma unui parteneriat analizand fiecare etapa de dezvoltare si adresand-o diferit pentru a obtine impactul maxim, a adus cu adevarat un limbaj comun de leadership in organizatie! Am intalnit de-a lungul celor peste 5 ani de cand il sustinem in interiorul firmei manageri care au urmat programul in doua momente diferite din viata lor profesionala, si l-au descoperit diferit de la o etapa la alta. Pentru mine SLII® este un program din categoria “classic”: il trec la modul de training esential in curricula managerului si despre care cred ca si peste ani, avandu-l ca prilej de discutie in sala de curs va genera multe analize, exemple si invataturi.” – Diana Badea, 2Checkout, Senior HR Manager

Programul contine o diversitate mare de componente si modalitati multiple de desfasurare. Enumeram aici: facilitare in sala de clasa, invatare autonoma online, facilitare virtuala, coaching to support learning, elemente de gamification si microlearning, cat si optiuni de blended learning. Programul care a facut istorie evolueaza si intra acum intr-o noua etapa de evolutie. El re-deschide apetitul managerilor pentru leadership, pentru a-si dori sa-si conduca mai bine echipele.

Ce spun clientii

Le suntem recunoscatori clientilor si partenerilor nostri care au vazut inca de la lansarea lui in Romania in 2004 potentialul pe care il are acest program. De-a lungul a 15 ani, numeroase companii din Romania orientate cu adevarat catre oameni au oferit acest program managerilor lor pentru a-i sprijini pe acestia sa devina lideri mai buni si sa progreseze profesional in acest rol.

“SLII® este fundatia de care are nevoie fiecare manager care doreste sa progreseze profesional, este cadrul care ofera mijloacele ideale pentru imbunatatirea autonomiei, a initiativei si a comunicarii intr-o organizatie” – Viorel Panaite, Human Invest/Blanchard Romania, Managing Partner

Situational Leadership® II (SLII®), mai multe informatii

SLII® a fost initial o abreviere a Situational Leadership® II si reprezenta versiunea revizuita a lui Ken Blanchard pentru modelul Situational Leadership®, pe care el si Paul Hersey l-au creat in 1969. Ken Blanchard si asociatii fondatori ai The Ken Blanchard Companies au dezvoltat Situational Leadership® II la inceputul anilor ’80. Pentru mai multe informatii despre aceasta schimbare de brand: https://www.kenblanchard.com/sliinamechange. Pentru mai multe informatii despre program: https://www.kenblanchard.com/Products-Services/SLII