Executive Leadership Program (ELP) Open Session din 25 Octombrie in cateva imagini

Pentru a reusi, liderii de succes de rang superior trebuie in primul rand sa inteleaga mai bine cine sunt, sa se cunoasca foarte bine pe ei insisi. Asta inseamna sa-si cultive valorile si sa conduca pentru a sustine scopul comun. In al doilea rand, ei trebuie sa stie cum sa se ridice deasupra circumstantelor si cum sa-i inspire pe altii sa urmareasca scopul comun. Ei trebuie sa stie cum sa-si puna in valoare calitatile si competentele pentru a construi aliante, parteneriate si cooperare in intreaga organizatie.

Executive Leadership Program (ELP) este dedicat liderilor cheie din senior managementul organizatiilor, celor care sunt succesori pentru aceste roluri si liderilor din programele de talent management.


MISIUNEA ELP: Sa descopere si sa sustina lideri cheie care vor sa creasca, care vor sa deschida un nou capitol in evolutia lor, carora le pasa de organizatiile din care fac parte si care doresc sa dezvolte alti lideri!

Invitata eveniment:

 


Afla mai multe despre ELP, profita de tariful Early Bird si rezerva deja unul sau mai multe locuri pentru managerii cheie din organizatia ta!