Loading Events

« Toate evenimentele

  • This event has passed.

VIRTUAL OPEN SESSION – EXECUTIVE LEADERSHIP PROGRAM

11.04.2023 @ 11:00 - 12:00

Te invitam la o sesiune virtuala open despre Executive Leadership Program marti, 11 aprilie 2023, orele 11:00-12:00, pentru a afla mai multe despre acest nou program si cum te poate spriini in dezvoltarea ta profesionala!

Vom explora filozofia pe care se bazeaza acest program, beneficiile pentru managerii participanti si pentru organizatie, structura si temele pricipale ale acestui program. Pe tot parcursul sesiunii vei putea adresa intrebari pentru a te clarifica daca acest program este potrivit pentru tine sau pentru managerii din organizatia ta.

Executive Leadership Program for Experienced and Senior Managers este un program recent lansat in Romania de catre Human Invest, prima editie fiind planificata sa inceapa in toamna 2023.

Programul este dedicat liderilor din senior managementul organizatiilor si celor care sunt succesori pentru aceste roluri. Programul dezvolta capacitatea de leadership strategic, de leadership operational si sustine procesul de crestere personala si profesionala

Cui se adreseaza evenimentul:


  • Managerilor interesati de program: manageri de nivel senior, manageri regionali, directori, middle managers care sunt in categoria de high potentials pentru pozitii de directori/ senior managers;
  • HR Directors/Managers, HRBPs. Training Managers

Gazde sesiune:


Viorel Panaite

Managing Partner Human Invest

Georgeta Bora

Operations Manager Human Invest

Pentru inscriere:

INregistreaza-te AICI

 


 

 


 

 


 

Details

Date:
11.04.2023
Time:
11:00 - 12:00
Event Tags:

Organiser

Human Invest
Phone:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Website:
www.humaninvest.ro