Cristina Opran este Senior Consulting Associate în Human Invest/ Blanchard Romania și se implică în programe de leadership development.

Cristina vine din domeniul IT, cu peste 6 ani ca Services Business Manager în mediul corporate si cu o experiență de peste 11 ani în domeniul trainingului și dezvoltării organizationale. Ea a elaborat si condus programe pentru dezvoltarea competențelor de management si leadership atât pentru manageri experimentati, cât si pentru angajati cu potențial care se pregăteau să preia pentru prima oară în carieră roluri de manageri.

Prin programele sale Cristina facilitează procesul de învățare accelerată creând comunități de învățare în mediul virtual, folosind platforme virtuale, de gamification, precum și studii de caz personalizate. Pentru analiza nevoilor de dezvoltare a angajatilor folosește din 2012 modelul de abordare consultativă dezvoltat de Performance Consulting UK, pe care îl consideră unul din cele mai de succes modele pentru construirea parteneriatelor cu liderii de business.

Din 2015 este trainer acreditat The SLII Experience™ de catre partenerul nostru Ken Blanchard Companies (KBC), program pe care îl conduce in mediu virtual și in sala de clasă (face-to-face) pentru manageri din regiunile Europa de Est, Asia, Africa si America Latină. Din 2016 este certificată pentru folosirea și interpretarea asesmenturilor Hogan, oferind feedback managerilor care îl folosesc în dezvoltarea planurilor de carieră și succesiune.

De profesie inginer, Cristina a terminat Universitatea Politehnica București și are un Master în Business Administration în cadrul Central European University. Ea este coach acreditat ICI (International Association of Coaching Institutes) și din 2019 a început formarea ca specialist în analiza tranzacțională în cadrul Yorkshire Learning Centre.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.