Încarc Evenimente

« Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Virtual Briefing – Motivatia Optima creste implicarea si rezilienta, 20 Septembrie

20.09.2023 @ 11:00 - 12:00

FREE

Motivatia Optima creste implicarea si rezilienta!

 


Te invitam la un Virtual Briefing despre componentele si design-ul workshop-ului Motivatia Optima miercuri, 20 septembrie 2023, orele 11:00-12:00, pentru a afla mai multe despre acest nou program!


 

INREGISTREAZA-TE ACUM LA VIRTUAL BRIEFING!

 

Cum sa trecem la Motivatia Optima? Motivatia este in centrul a tot ceea ce facem, dar nu toate motivatiile sunt la fel! Pentru a avea sentimentele de semnificatie si de sens pe care le cautam, rezilienta de care avem nevoie, trebuie sa stim sa ne alegem motivatiile potrivite. Calitatea vietii profesionale si personale este determinata de calitatea motivatiilor reale pe care le avem!

Cum iti alegi motivatiile de care ai nevoie pentru a avea o energie buna si constructiva? Avem mereu o motivatie pentru care facem ceea ce facem. Participarea la o sedinta, la o intalnire unu-la-unu cu un membru al echipei sau pregatirea unui raport – pentru toate activitatile avem o anumita motivatie. Care motivatii ne aduc insa satisfactii, rezilienta, energie proaspata, si care motivatii ne scad nivelul de wellbeing?

Ne alegem motivatiile, asa cum alegem cu ce ne hranim! Unele produse pe care le mancam sunt sanatoase si hranitoare, altele ne dau doar o senzatie de placere pe termen scurt, dar ne creeaza probleme ulterior. Pentru un nivel de wellbeing mai bun la locul de munca, pentru mai multe satisfactii si o rezilienta mai buna trebuie sa stim sa ne alegem motivatiile corespunzatoare. Ce contine “meniul” din care ne alegem motivatiile? Ce motivatii avem la dispozitie, care sunt beneficiile, costurile si riscurile fiecareia dintre ele?

Descarca eBook: A Business Case For Optimal Motivation!

Cui se adreseaza evenimentul:

  • Managerilor interesati sa creasca implicarea, rezilienta si capacitatea de efort a echipelor lor;
  • HR Directors/Managers, HRBPs, Training Managers, L&D Managers.

 


In acest Virtual Briefing Viorel Panaite, Managing Partner Human Invest si Alexandra Culicovschi, Senior Consulting Associate & Product Development Manager Human Invest vor prezenta design-ul si componentele workshop-ului Motivatia Optima!


 

 

INREGISTREAZA-TE ACUM LA VIRTUAL BRIEFING!

 

 

 

Detalii

Dată:
20.09.2023
Oră:
11:00 - 12:00
Cost:
FREE
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
,

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de desfășurare

Zoom