Loading Events

« Toate evenimentele

  • This event has passed.

Leadership Breakfast: Motivatia Optima – Intalnire F2F HR Partner, la HR Club, 13 Septembrie

13.09.2023 @ 09:30 - 10:30

FREE

Te invitam la sediul HR Club miercuri, 13 septembrie 2023, intre orele 09:30 – 10:30, la intalnirea cu tema

“Motivatia Optima: Ce fel de motivatie ne aduce angajament, satisfactii, energie pozitiva si proaspata?”

Cum iti alegi motivatiile de care ai nevoie pentru a avea o energie buna si constructiva? Avem mereu o motivatie pentru care facem ceea ce facem. Participarea la o sedinta, la o intalnire unu-la-unu cu un membru al echipei sau pregatirea unui raport – pentru toate activitatile avem o anumita motivatie. Care motivatii ne aduc insa angajament, satisfactii, energie pozitiva si proaspata, si care motivatii ne scad nivelul de wellbeing?

Ne alegem motivatiile, asa cum alegem cu ce ne hranim! Unele produse pe care le mancam sunt sanatoase si hranitoare, altele ne dau doar o senzatie de placere pe termen scurt, dar ne creeaza probleme ulterior. Pentru un nivel de wellbeing mai bun la locul de munca trebuie sa stim sa ne alegem motivatiile corespunzatoare. Ce contine insa “meniul” din care ne alegem motivatiile? Ce motivatii avem la dispozitie, care sunt beneficiile, costurile si riscurile fiecareia dintre ele? Care este cadrul prin care ne putem antrena si creste calitatea motivatiei?

Pentru manageri, presiunea legata de angajamentul oamenilor din subordine este ridicata. Cum ii putem sprijini pe manageri să faca tranzitia de la “Cum motivez pe cineva?” la a întelege motivatia fiecarei persoane si a-si regandi abilitatile de leadership necesare? Cum pot ei sa creeze un mediu de lucru in care nevoile psihologice pentru autonomie, conectare si sentimentul de competenta ale oamenilor sunt satisfacute?

Descarca eBook: A Business Case For Optimal Motivation!

 

Susan Fowler este co-autor al programelor pe care le folosim si in Romania de peste 10 ani: Self Leadership si Optimal Motivation.


Vom discuta despre toate acestea impreuna cu Viorel Panaite, Managing Partner Human Invest si Alexandra Culicovschi, Senior Consulting Associate & Product Development Manager Human Invest.


Inscrie-te chiar acum!

Sesiunea se va desfasura miercuri, 13 septembrie 2023, intre orele 09:30-10:30, la sediul HR Club din Str. Culmea Veche nr. 2, et. 1, sect. 3, Bucuresti (vezi harta).

Pentru a te inscrie la acest eveniment, te rugam sa trimiti un email pana pana luni, 11 septembrie 2023, ora 13:00 la adresa iulia.nani@hr-club.ro, mentionand prenumele, numele, functia, compania si adresa de e-mail. Dupa inscriere, vei primi confimarea din partea noastra si vom reveni cu detalii logistice in apropierea evenimentului. Participarea este “for free”, in limita a max 40 de locuri! Detalii despre acest eveniment si despre inscriere puteti gasi si pe site-ul HR Club.

Important! La acest eveniment, locurile disponibile pentru furnizorii de servicii pentru HR sunt in numar de 5, in limita a 1 persoana/companie.

 

 

Virtual Briefing – Motivatia Optima creste implicarea si rezilienta, 20 Septembrie

 


 

Details

Date:
13.09.2023
Time:
09:30 - 10:30
Cost:
FREE
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

HR Club
Str. Culmea Veche nr. 2

Organiser

Human Invest
Phone:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Website:
www.humaninvest.ro