Încarc Evenimente

« Toate evenimentele

OPEN SESSION, 20 Martie – EXECUTIVE LEADERSHIP PROGRAM (ELP)

20 martie @ 10:00 - 12:30

FREE

Te invitam la un nou eveniment Open Session Executive Leadership Program (ELP) miercuri, 20 Martie 2024, orele 10:00-12:30, Hotel Capital Plaza, Bucuresti, pentru a afla mai multe despre editia care va debuta in Septembrie 2024!

 


Rezerva de acum pentru tine sau pentru liderii cheie din organizatia ta un loc la editia Septembrie 2024 – Ianuarie 2025!


 

ELP este dedicat liderilor cheie din senior managementul organizatiilor, celor care sunt succesori pentru aceste roluri si liderilor din programele de talent management. In aceasta sesiune open vom explora filozofia pe care se bazeaza acest program, beneficiile pentru managerii participanti si pentru organizatie, structura si temele lui principale. Pe tot parcursul sesiunii vei putea adresa intrebari pentru a te clarifica daca acest program este potrivit pentru tine sau pentru managerii cu profilul potrivit din organizatia ta.

 

MISIUNEA ELP:

Sa sustina lideri cheie care vor sa creasca, care vor sa deschida un nou capitol in evolutia lor, carora le pasa de organizatiile din care fac parte si
care doresc sa dezvolte alti lideri!

Cui se adreseaza Open Session, 20 Martie:


  • Managerilor interesati de program: manageri de nivel senior, manageri regionali, directori, middle managers care sunt in categoria de high potentials pentru pozitii de directori/ senior managers;
  • HR Directors/Managers, HRBPs. Training Managers.

Gazde sesiune:


Viorel Panaite

Managing Partner Human Invest

Georgeta Bora

Operations Manager Human Invest

Andreea Stanescu

LSEG Head of Business Management, Infrastructure & Cloud, Site Lead Romania, Co-Facilitator ELP

 

Locatie:


Hotel Capital Plaza

Pentru inscriere:


Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile si se face pe baza de invitatie. Pentru a primi invitatia, va rugam sa contactati consultantul Human Invest cu care lucrati in mod obisnuit sau sa ne scrieti pe adresa contact@humaninvest.ro mentionand prenumele, numele, rolul in companie si adresa de email pe care doriti sa primiti invitatia.

 

 


 

Detalii

Dată:
20 martie
Oră:
10:00 - 12:30
Cost:
FREE
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,

Loc de desfășurare

Capital Plaza
Bd. Iancu de Hunedoara, nr 54, sector 1, 011745 București România
Sit web:
https://www.capitalplaza.ro

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro