Alexandra Culicovschi, Consulting Associate Human Invest. Coach, Consultant & Facilitator

Alexandra are o experienta de peste 12 ani in domeniul dezvoltarii organizationale, specializandu-se in desenarea programelor de leadership astfel incat sa fie bine articulate, coerente, valoroase atat pentru organizatie, cat si pentru angajati. Absolventa unui program de formare in coaching, ea si-a dezvoltat expertiza in domeniul dezvoltarii organizationale lucrand în tot acest timp ca manager si specialist in 4 industrii diferite (telecom, FMCG, producție industrială, transport și logistică) si invatand cum sa fie utila unor parteneri de lucru din culturi foarte diferite (americana, austriaca, franceza, britanica).

Parte din filozofia ei personala, Alexandra crede ca oamenii sunt creativi, ca încearca lucruri noi și ca iși asuma responsabilitatea atunci cand li se ofera spatiile corespunzatoare. Considera că regulile și procedurile sunt importante, dar bunul simț, deschiderea și grija sunt principiile directoare.

Alexandra este un facilitator si un partener pentru oamenii care doresc sa fie insotiti in imbunatatirea rezultatelor, a proceselor de lucru si isi doresc un interlocutor care sa ii ghideze in deciziile pe care le iau si in planurile pe care vor sa si le faca. In acelasi timp, postura de consultant o recomanda pentru proiectele din ariile sistemelor de management a performantei, „talent management”, definire si redefinire a proceselor de HR.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.