Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Leadership Breakfast | The SLII Experience™ – Cum ma ajuta SLII® sa castig sustinerea oamenilor de sales ca sa ne atingem obiectivele in 2020?

13.02.2020 @ 09:00 - 13:00

Organizatiile traverseaza in aceste vremuri poate cele mai profunde transformari din istoria lor, iar managerii de vanzari resimt foarte mult presiunea de a-si realiza obiectivele de sales la care s-au angajat.

Castigarea sustinerii oamenilor de vanzari se face acum mai greu ca oricand. Bonusurile promise, alte recompense din schemele financiare specifice fortelor de vanzari nu mai aduc implicare suplimentara suficienta, nu mai aduc disponibilitate de efort intens prelungit, nu cresc nivelul de responsabilitate. Ce ar trebuie sa faca diferit managerii de vanzari in aceste zile pentru ca sa se poata baza mai mult pe echipele lor, pentru ca oamenii sa aiba disciplina profesionala necesara si sa arate angajament? Ce motivatie personala a directorilor de vanzari creste si angajamentul echipelor lor?

Te invitam la acest breakfast sa descoperi experiente de succes si povesti din care sa te inspiri pentru a-ti conduce mai bine echipa ta de vanzari. The SLII Experience™ este cea mai avansata versiune a programului nostru de leadership care foloseste modelul SLII®, programul de leadership care si-a dovedit impactul pozitiv de-a lungul timpului. Peste 5 milioane de manageri din cele mai respectate organizatii din lume si peste 20.000 de manageri din Romania au ales acest program de leadership. The SLII Experience™ este mai mult decat un program de leadership, este de fapt un limbaj comun si o aplicatie care ajuta managerii sa-si creasca indicatorii interni de autonomie, angajament si productivitate prin conversatii manageriale de calitate superioara.

Facilitatori:

Agenda:

09:00 – 09:30 Welcome Coffee

09:30 – 11:00 Reusite si provocari ale managerilor de vanzari pentru a castiga sustinere din partea echipelor lor

  • Impartasirea experientelor participantilor
  • Impartasirea experientelor invitatilor din panel: Razvan Botezatu, Enterprise Commercial Lead, Microsoft

11:00 – 11:20 Coffee Break

11:20 – 13:00 Impartasirea experientelor Human Invest. In ce fel limbajul SLII® creste calitatea leadershipului managerilor de vanzari si ce impact ar putea sa aiba in performanta fortei de vanzare. Idei cheie si concluzii

RSVP

Sanda.moraru@humaninvest.ro

Resurse:

SLII Experience Learning Design
Impact of Leadership on the Bottom Line

Detalii

Dată:
13.02.2020
Oră:
09:00 - 13:00
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , ,

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de desfășurare

România + Hartă Google
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.