Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Certificare SLII® Experience

22.01.2020 @ 08:00 - 23.01.2020 @ 17:00

€2150
SLII®

SLII® Experience (SLII®) este cel mai folosit model de leadership training din lume. Recunoscut ca un limbaj de business si ca un cadru pentru dezvoltarea angajatilor, SLII ii invata pe manageri cum sa diagnosticheze nevoile unei persoane si apoi sa utilizeze stilul de leadership potrivit pentru a veni in intampinarea acestor nevoi.

SLII® creste eficienta, impactul si angajamentul liderilor si ii invata sa actioneze in concordanta cu intentiile lor pozitive si cu nevoile oamenilor pe care ii conduc. Cu un nou design de training, SLII® foloseste tehnici interactive si inovative care ii ajuta pe participanti sa invete modelul SLII® repede, profund si eficient.

OBIECTIVE DE INVATARE

 • Utilizarea ghidului facilitatorului si a altor materiale pentru a imbunatati experienta de invatare a participantilor
 • Utilizarea de studii de caz, jocuri interactive, instrumente si continut video pentru a construi o experienta de invatare autentica
 • Perfectionarea abilitatilor de livrare, facilitare si descoperire a unor metode specifice de punere in aplicare a solutiei SLII
 • Invatarea si practicarea metodologiei SLII®

CE CASTIGA TRAINERUL INTERN

 • Este inregistrat ca trainer certificat in cadrul retelei internationale de traineri Blanchard
 • Primeste Ghidul facilitatorului si toate materialele necesare pentru a sustine traininguri interne (video, materiale suplimentare, postere etc)
 • Are dreptul de a livra sesiunea in interiorul companiei (atat timp cat este angajat de catre compania sponsor)
 • Are acces la modulele de sustenabilitate (Listening, Building Trust, Giving Feedback si Challenging Conversations)
 • Are acces la platforma de invatare Blanchard Exchange si poate participa la evenimentele de invatare organizate de Blanchard Romania

CE CASTIGA COMPANIA

 • Consolidarea capacitatii interne de a implementa solutii de training Blanchard
 • Kit-uri pentru participanti pregatite si livrate de Human Invest
 • Obtinerea unei solutii de training viabila si cu aplicare pe termen lung prin dezvoltarea capacitatilor interne
 • Discount-uri in functie de volum

PROCESUL DE CERTIFICARE

 • Pregatire – participare curs in-house sau curs open. Trainerul intelege procesul din punctul de vedere al participantului. Aceasta etapa este obligatorie pentru a putea participa la certificare.
 • Certificare – Participare sesiune 2 zile. Trainerul intelege procesul, fluxul de invatare, mesajele cheie cu timp alocat pentru practica si feedback.
 • Implementare – Dupa certificare trainerul va putea sa livreze traininguri interne, ideal la scurt timp dupa certificare pentru a pune in practica aspectele cheie din cadrul certificarii. In cadrul implementarii se vor achizitiona separat manuale pentru participanti (kit-uri originale, cu licenta.
 • Asistenta (supervizare sau coaching) – Dupa certificare trainerul poate cere asistenta – coaching sau supervizare. Ideal este ca o data pe an Master Trainer-ul sa supervizeze trainerul pentru a evalua progresul si nevoile de dezvoltare.
 • Evenimente de invatare – Trainerul are acces la evenimente organizate sau facilitate de Human Invest pentru a consolida procesul de invatare si impartasire a experientelor cu alti traineri din reteaua Blanchard.

DATE DISPONIBILE
22-23 ianuarie 2020

MASTER TRAINER: Rares Manolescu

Cu o experienta de 20 ani in training, peste 10 ani ca manager si aproape 10 ani de coaching individual si cu echipe, Rares Manolescu a devenit unul din cele mai cunoscute nume de pe piata de training din Romania. Rares isi imparte energia intre rolul sau international de Master Trainer al The Ken Blanchard Companies, lucrand cu clienti din Europa, Orientul Mijlociu, Asia si America de Nord si cel de Master Trainer si Coach certificat activand in Romania. El a contribuit semnificativ la lansarea si dezvoltarea Blanchard International Romania, divizie a companiei Human Invest, coordonand activitatea locala ca Managing Director si reusind alaturi de colegii sai sa o transforme intr-una din cele mai respectate de pe piata.

Detalii si inscrieri la georgeta.bora@humaninvest.ro 

Pretul pentru certificarea SLII®: 2150 Eur + TVA/ pers – include participarea la certificare (2 zile), ghidul trainerului, mesele si pauzele de cafea. Nu include participarea la cursul open SLII® (345 Eur + TVA/ pers).

 

Detalii

Începe:
22.01.2020 @ 08:00
Se termină:
23.01.2020 @ 17:00
Cost:
€2150
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.