Loading Events

« Toate evenimentele

Leadership Breakfast, 20 Iunie, Iasi: Cum sustinem managerii in perioade de incertitudine prin Academii de Leadership

20 June @ 09:30 - 12:30

FREE

  Te invitam joi, 20 Iunie 2024, intre orele 09:30 – 12:30, in Iasi, Hotel International, pentru a descoperi mai multe despre academii si programe interne de leadership de succes care sustin managerii in perioada de schimbare si incertitudine!

Inscrie-te Acum folosind codul “Breakfast Iasi”!

Cum sustinem managerii in perioade de incertitudine prin Academii de Leadership  


Facilitatori si gazde ale evenimentului sunt Cristina Opran, Senior Consulting Associate Human Invest/Blanchard Romania si Oana Chiper, Senior Consulting Associate Human Invest/Blanchard Romania.


In perioada actuala, caracterizata printr-o continua schimbare, e nevoie mai mult ca niciodata de o calitate ridicata a leadership-ului și un nivel crescut de adaptabilitate! Pentru a face fata perioadelor de incertitudine si de efort intens, managerii au nevoie de abordari inovatoare pentru gestionarea echipelor lor, de mentalitatea, abordarea si instrumentele potrivite pentru a conduce eficient oamenii In acest mediul dinamic. In acelasi timp, ei au nevoie de spatii de explorare si practica, in care sa se cunoasca mai bine pe ei insisi si sa-si puna in valoare punctele forte pentru a avea un impact pozitiv in echipele pe care le conduc. 

La acest eveniment vei putea descoperi povestile unor programe de leadership de succes ale unor companii care impreuna cu Human Invest/ Blanchard Romania au creat programe de dezvoltare a managerilor (middle & senior management) menite sa aduca in organizatiile lor un limbaj de leadership comun, agilitate si rezilienta pentru adaptarea la schimbare. In acelasi timp, te vom invita sa impartasesti propriile experiente si lectii din programele propria pentru dezvoltarea competentelor de leadership a managerilor din organizatia ta. 

Te invitam la acest leadership breakfast pentru a explora academii si programe de leadership de succes si modul cum i-am sprijinit pe manageri in dezvoltarea rezilientei personale si a competentelor de leadership cerute de schimbarile prin care trec organizatiile lor.

Facilitatori si Gazde:
  • Cristina Opran, Senior Consulting Associate, Human Invest/Blanchard Romania
  • Oana Chiper, Senior Consulting Associate, Human Invest/Blanchard Romania
Agenda

08:30 – 09:00 Welcome coffee

09.00 – 10:30 Academii de leadership development (I)

  • Experiente de academii in companii. Rolul si scopul academiilor de leadership in dezvoltarea managerilor- sharing de exemple si bune practici – discutii in grupe
  • Impactul unei academii de leadership in dezvoltarea managerilor. Invitat: Viorica Constantin, Regional Manager – NN Asigurari si Pensii

10:30 – 10:50 Pauza de cafea

10:50 – 12:30 Academii de leadership development (II)

  • Design-ul si arhitectura unei academii de leadership. Cum construim un program de leadership development integrat si de impact – experienta Human Invest
  • Lectii invatate si concluzii

Inscrie-te Acum!

Participarea este “for free” si pe baza de invitatie. Pentru a primi invitatia la acest eveniment, te rugam sa ne trimiti un email pana vineri, 14 iunie 2024, la adresa sanda.moraru@humaninvest.ro, mentionand prenumele, numele, functia, compania si codul “Breakfast Iasi”. Dupa inscriere, vei primi un raspuns din partea noastra si vom reveni cu detalii logistice in apropierea evenimentului.

 


 

 

Details

Date:
20 June
Time:
09:30 - 12:30
Cost:
FREE
Event Tags:
,

Venue

Hotel International, Iasi
5A Palat Street
Iasi, Romania
Website:
https://www.hotelinternationaliasi.ro

Organiser

Human Invest
Phone:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Website:
www.humaninvest.ro