Loading Events

« Toate evenimentele

  • This event has passed.

CURS OPEN: Self Leadership – Virtual Classroom, 26 – 27 Septembrie, 3 ore/zi

26.09.2023 - 27.09.2023

€250

DESPRE CURS:

Stim cat de critic este pentru succesul unei organizatii ca fiecare angajat sa fie autonom, proactiv si dedicat obtinerii rezultatelor care se asteapta de la el. Programul Self Leadership invata oamenii de la fiecare nivel al unei organizatii cum sa devina mai autonomi si sa isi asume responsabilitatea pentru progresele pe care le urmaresc si pentru propria evolutie.

Programul Self Leadership foloseste ca element de baza cel mai predat model de leadership din lume, SLII®, si integreaza concluziile celor mai apreciate studii despre abilitatile de care au nevoie oamenii pentru a avea un nivel cat mai ridicat de eficienta si proactivitate. Participantii invata un limbaj prin intermediul caruia sa discute despre dezvoltarea si performanta personala, astfel incat conversatiile cu managerul lor sa fie mai utile si mai relevante, iar relatiile cu acesta sa aiba un nivel ridicat de incredere, transparenta si sprijin reciproc.

Self Leadership invata angajatii cum sa-si asume partea lor de responsabilitate in parteneriatul cu managerul lor direct si de ce sa o faca. Programul le ofera participantilor ocazii de exersare a competentelor necesare pentru a deveni proactivi in a obtine, de la caz la caz, directie, indrumare, suport si sa-si negocieze autonomia. 

Susan Fowler, co-autorul programului Self Leadership, despre impactul acestuia in organizatii:

 


Descarca White Paper: Developing Self Leaders – A Competitive Advantage for Organizations


 

Participantii lucreaza de-a lungul programului cu temele, obiectivele si provocarile lor din organizatiile din care provin. Programul contine activitati practice “peer-to-peer”, exercitii de grup, studii de caz scrise si video, role-play-uri, instrumente de self-assessment. Aceasta sesiune se va desfasura în zilele 26-27 septembrie, astfel:

  • 26 septembrie, intre orele, 10.00 – 13.00, sesiunea 1
  • 27 septembrie, intre orele, 10.00 – 13.00, sesiunea 2

 

CUI SE ADRESEAZA:

  • Specialisti fara pozitie manageriala
  • Manageri si lideri care vor sa fie mai productivi la locul de munca
  • Orice persoane care lucreaza cu manageri care au participat la trainingul The SLII Experience.

 

FACILITATOR:

 

PENTRU INSCRIERE:

  • Pret program: 250 Eur + TVA. Descarca si completeaza Formularul de participare. Trimite-l prin e-mail la adresa: sanda.moraru@humaninvest.ro. Human Invest este reprezentantul exclusiv al solutiilor de training Blanchard in Romania.

 


 

 

Ionela Moldovan

Training and Development Manager (2011 - prezent) / Orange Romania

"Orange Romania colaboreaza cu Human Invest din anul 2008 in vederea dezvoltarii de competente manageriale si de leadership. lnterventiile de invatare au avut un succes dovedit, acesta din urma nefiind bazat exclusiv pe reactia initiala participantilor, ci si pe impactul in performanta organizatiei, respectiv masura in care cunostintele devin competente care sustin obiective de business. Pentru Orange Romania, Human Invest este mai mult decat un furnizor de training, este un partener dispus sa contribuie cu valoare adaugata inainte, in timpul si dupa interventia de invatare.”

Violeta Cartis

Training Manager / Celestica Romania

“In parteneriat cu Human Invest, Celestica Romania inceput in 2010 un program de dezvoltare a competentelor manageriale adresat managerilor, team leaderilor si specialistilor cu potential de dezvoltare. Recomandam compania Human Invest, deoarece ne este si in prezent un partener de incredere pentru construirea si dezvoltarea de programe de formare profesionala si organizationala."

Radu Perianu

Comercial Director / Synevo Romania & SEE

“Relatia de parteneriat cu Human Invest este construita in timp si am apreciat tot timpul calitatea programelor oferite, cat si abordarea profesionista din timpul sesiunilor. Consideram ca SLII este un program de baza, practic si util in procesele manageriale unu-la-unu.”

Corina Petcu

HR Business Partner / NN

„Apreciem la Human Invest calitatea metodologiei propuse, intelegerea si adaptarea la contextul si nevoile colegilor din program, flexibilitatea, orientarea catre gasirea celor mai bune solutii.”

Viorica Pacurar

Director National de Vanzari / NN

„Pe tot parcursul initiativelor desfasurate impreuna, am apreciat foarte mult relatia de parteneriat si implicarea Human Invest pentru a intelege cat mai bine contextul in care ne gasim noi ca echipa, inainte de fiecare interactiune, asa incat sa plieze programul pe specificul si nevoile noastre.”

Georgiana Dragnea

Human Resources Specialist / WIRTEK

„Leadership Academy a reprezentat o ocazie buna pentru ca multi dintre colegii nostri sa aiba acces la informatii interesante, pe de o parte, iar pe de alta, sa isi consolideze comportamente sau sa isi traseze noi directii in stilul de leadership. Suportul echipei Human Invest, disponibilitatea lor si deschiderea de a adapta cursul pe nevoile noastre au fost foarte importante in aceasta calatorie de invatare.”

Alina Cimpean

Training Manager / Plexus Services Romania

„Human Invest a implementat aceste programe de leadership cu un nivel inalt de profesionalism, fiind mereu orientati catre calitate si impact in procesul de invatare. Cursurile au fost percepute ca fiind foarte utile si practice, participantii apreciind continutul si structura informatiilor. In cadrul acestui parteneriat noi am apreciat experienta trainerilor, calitatea programelor folosite, flexibilitatea si capacitatea de a raspunde nevoilor noastre, cat si buna organizare a sesiunilor.”

Details

Start:
26.09.2023
End:
27.09.2023
Cost:
€250
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Organiser

Human Invest
Phone:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Website:
www.humaninvest.ro

Venue

Zoom

Oana Chiper

Senior Consulting Associate


Oana Chiper este Senior Consulting Associate în cadrul Human Invest. Ea aduce în echipa Human Invest o experiență profesională de peste 20 ani, timp în care a lucrat în domenii diferite, de la companii mici și mijlocii până la organizații multinaționale. Înainte de a face schimbarea .. [citeste mai mult]