Human Invest a fost premiat de catre Wiley cu „Ruby award-winning Partner” pentru programele Everything DiSC® and The Five Behaviors®

Compania noastra a fost premiata in aceasta saptamana de catre Wiley cu premiul Ruby award-winning Partner for Everything DiSC® and The Five Behaviors® ca o recunoastere a proiectelor derulate in 2019 in Romania pentru imbunatatirea culturii organizationale a clientilor cu care lucram.

“Suntem mandri sa avem Human Invest ca partener in Romania si ii sustinem misiunea de a contribui la o viata mai buna a oamenilor ajutandu-i sa-si fructifice potentialul la locul de munca si sa-si construiasca echipe mai functionale, mai coezive”, spune Susie Kukkonen, Vice President of Channels, al partenerului nostru Wiley. “Suntem onorati ca Human Invest sa ne fie Partenerul Autorizat local”.

Despre Everything DiSC® si The Five Behaviors®

Everything DiSC este liderul programelor de training si assessment bazate pe DiSC. Aplicatiile sale avansate combina assessment-urile online, facilitarea in sala de clasa si solutiile digitale “mobile-friendly” de follow-up pentru a crea experiente de leadership si de dezvoltare organizationala relevante si personalizate. De aceste aplicatii au beneficiat pana acum la nivel global peste 8.000.000 de oameni si peste 130.000 de organizatii din peste 70 de tari.

Programul The Five Behaviors este rezultatul parteneriatului dintre Patrick Lencioni, autor al best-seller-ului The Five Dysfunctions of a Team, si Wiley Workplace Learning Solutions. Acest program imbunatateste cooperarea si colaborarea in echipa si contribuie la o cultura a increderii reciproce, a asumarii responsabilitatii si a asezarii rezultatelor comune urmarite inaintea celor individuale.