Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Leadership Breakfast | The SLII Experience™ – Cum sustinem efortul managerilor la toate nivelurile organizatiei

3.10.2019 @ 09:00 - 12:30

Organizatiile traverseaza in aceste vremuri poate cele mai profunde transformari din istoria lor, iar managerii de la toate nivelurile resimt foarte mult presiunea de a creste continuu performanta, de a sustine angajamentul si loialitatea oamenilor pe care ii conduc. Liderii din organizatii intampina frecvent provocari in a gasi solutii de dezvoltare care genereaza cu adevarat cresteri la nivel de productivitate si rezultate pe termen mediu si lung.

The SLII Experience™ este cea mai avansata versiune a programului nostru de leadership care foloseste modelul SLII®, programul de leadership care si-a dovedit impactul pozitiv de-a lungul timpului. Peste 5 milioane de manageri din cele mai respectate organizatii din lume si peste 20.000 de manageri din Romania au ales acest program de leadership. Oferindu-le corect oamenilor directionare si incurajare atunci cand au nevoie, managerii accelereaza dezvoltarea acestora si pot astfel sa castige sustinerea lor autentica. The SLII Experience™ este mai mult decat un program de leadership, este de fapt un limbaj comun si o aplicatie care ajuta managerii sa-si creasca indicatorii interni de autonomie, angajament si productivitate prin conversatii manageriale de calitate superioara.

Autorii programului The SLII Experience™ au folosit principiile „design thinking” pentru a se asigura ca intreaga experienta de invatare pune in centru nevoile managerilor. “Participantul in centru” este principiul de baza pe care s-a construit fiecare secventa a programului. Este o versiune avansata pentru ca a evoluat odata cu evolutia filozofiei organizatiilor moderne: de la “trainerul este in centru”, la “participantul este in centru” si conducandu-si proactiv si autonom propria experienta de invatare.

Te invitam sa descoperi experiente de succes si povesti cu privire la implementarea unor programe de leadership de catre companii din Romania impreuna cu Human Invest/ Blanchard Romania. In urma acestui Leadership Breakfast vom afla si vom impartasi modalitati inovative si eficiente de a dezvolta si implementa programe de leadership development care sa sustina eforturile liderilor la toate nivelurile organizatiei.

Facilitatori:

Ioana Marinescu, Senior Consulting Associate Human Invest/ Blanchard Romania, PCC (Professional Certified Coach) de la ICF (International Coach Federation)
Viorel Panaite, Managing Partner Human Invest/ Blanchard Romania

Invitat special

Agenda:

08:30-09:00 – Welcome coffee

09:00-10:45 – Cum sustinem efortul managerilor la toate nivelurile organizatiei (I)
• Care sunt nevoile de sprijin ale liderilor in organizatii? Legatura intre prioritatile de business si leadership development – sharing intre participanti si discutii in grupe.
• Perspectivele noastre cu privire la nevoile de sprijin ale managerilor
• Invitati in panel

10:45-11:00 – Pauza de cafea

11:00-12:30 – Cum sustinem efortul managerilor la toate nivelurile organizatiei (II)
• The SLII Experience™ – cea mai avansata versiune a programului nostru de leadership care foloseste modelul SLII®. SLII® Playbook: strategii pentru a conduce o implementare de succes a unui program de leadership development – discutii in grupe si in plen.
• Idei cheie si concluzii.

RSVP

Sanda.moraru@humaninvest.ro

Resurse:

SLII Experience Learning Design
Impact of Leadership on the Bottom Line

Detalii

Dată:
3.10.2019
Oră:
09:00 - 12:30
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , ,

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de desfășurare

Hotel Crowne Plaza
Bulevardul Poligrafiei 1
Bucuresti, Bucuresti 013704 România
+ Hartă Google
Sit web:
https://crowne-plaza.bucharest-hotel.com/en/
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.