Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Leadership Breakfast | The SLII Experience™ – Cum ajuta SLII cresterea gradului de retentie a angajatilor

26 martie @ 09:00 - 12:30

Intr-un mediu tot mai competitiv, capacitatea unei organizatii de a supravietui si a avea succes depinde de oamenii sai si de abilitatea organizatiei de a-si pastra angajatii. Plecarea unor persoane valoroase din companie poate atrage dupa sine pierderea unor clienti, intarzieri in finalizarea unor proiecte, timp si resurse suplimentare alocate pentru gasirea si pregatirea unui nou angajat, cresterea instabilitatii in organizatie.

Oamenii au nevoie de un mediu de lucru care sa le satisfaca nevoile psihologice de baza pentru autonomie, conectare si competenta. Prima linie de „aparare” in ceea ce priveste retentia angajatilor sunt managerii. Calitatea leadership-ului lor si calitatea conversatiilor unu-la-unu cu subordonatii face o diferenta semnificativa cu privire la decizia acestora de a sta in organzatie si a depune un efort suplimentar pentru atingerea obiectivelor.

The SLII Experience™ este cea mai avansata versiune a programului nostru de leadership care foloseste modelul SLII® (SLII®), programul de leadership care si-a dovedit impactul pozitiv de-a lungul timpului. Peste 5 milioane de manageri din cele mai respectate organizatii din lume si peste 20.000 de manageri din Romania au ales acest program de leadership. Oferindu-le corect oamenilor directionare si incurajare atunci cand au nevoie, managerii accelereaza dezvoltarea acestora si pot astfel sa castige sustinerea lor autentica. The SLII Experience™ este mai mult decat un program de leadership, este de fapt un limbaj comun si o aplicatie care ajuta managerii sa-si creasca indicatorii interni de autonomie, angajament si productivitate prin conversatii manageriale de calitate superioara.

Te invitam sa descoperi experiente de succes si povesti cu privire la implementarea unor programe de leadership de catre companii din Romania impreuna cu Human Invest/ Blanchard Romania. In urma acestui Leadership Breakfast vom afla si vom impartasi modalitati inovative si eficiente de a dezvolta si implementa programe de leadership development care sa sustina eforturile liderilor la toate nivelurile organizatiei.

Facilitatori:

  • Adela Iepure, Senior Consulting Associate Human Invest/ Blanchard Romania, PCC (Professional Certified Coach) de la ICF (International Coach Federation)
  • Viorel Panaite, Managing Partner Human Invest/ Blanchard Romania

Agenda:

08:30-09:00 – Welcome coffee

09:00-10:45 – Cum ajuta SLII cresterea gradului de retentie a angajatilor (I)

  • Cum crestem gradul de angajament al oamenilor în organizatii? Nevoia pentru un mediu sigur din punct de vedere psihologic care sa creeze angajament si nu frica. Sharing intre participanti si discutii in grupe.
  • Perspectivele noastre si exemple din alte organizatii
  • Invitati in panel: Gabriela Zancu, HR Manager Autoliv; Virgil Roman, ex – Managing Director Hirschmann Romania.

10:45-11:00 – Pauza de cafea

11:00-12:30 – Cum ajuta SLII cresterea gradului de retentie a angajatilor (II)

  • The SLII Experience™ – cea mai avansata versiune a programului nostru de leadership care foloseste modelul SLII® (SLII®). Discutii in grupe si in plen.
  • Idei cheie si concluzii.

Detalii logistice:

Locatia: Brasov, Hotel Ramada

RSVP: sanda.moraru@humaninvest.ro

Detalii

Data:
26 martie
Timp:
09:00 - 12:30
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de întâlnire

Brasov, Hotel Ramada
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.