Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Virtual Leadership Dialogues, 9 aprilie | Cum muncim eficient de acasa

9 aprilie @ 10:00 - 11:00

Scopul acestei serii de evenimente interactive este de a reuni profesionisti care doresc sa impartaseasca din provocarile pe care le au, din solutiile pe care le-au gasit pentru a depasi mai usor aceasta perioada si pentru a progresa. Suntem diferiti si putem invata lucruri noi unii de la altii. Evenimentele sunt facilitate pe rand de colegi diferiti de-ai nostri, in stilul propriu Human Invest, stil care ofera spatii de calitate, pentru conversatii autentice si cu adevarat relevante. Cu invitati foarte intersanti, cu lectii personale transparente, cu lucru in grupe mici, aceste Dialoguri vor oferi tuturor inspiratie pentru a ne sustine in eforturile pe care le facem in aceste zile.

In acest prim eveniment veti explora cu ajutor colegilor nostri Adela Iepure si Giulio Hostina teme precum mindset, abilitati transferabile, invatarea in noul context, nevoi de suport, activarea motivatiei optime!

Evenimentul este fara inregistrare, iar pentru a participa contactati-ne la contact@humaninvest.ro si va vom trimite link-ul de participare pe Zoom.

Sursa foto: Background vector reated by freepik – www.freepik.com

Detalii

Data:
9 aprilie
Timp:
10:00 - 11:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Sit web:
https://zoom.us/j/6294811915

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.