Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Virtual Leadership Dialogues | Cum sa conduci o echipa remote

22.04.2020 @ 10:00 - 11:30

Multi dintre angajatii romani lucreaza deja remote de ceva ani, cu echipe si cu manageri risipiti in toate colturile tarii si ale lumii: ingineri care lucreaza la sediul clientilor, oameni de teren de sales, echipe de proiect imprastiate in diverse locatii, manageri regionali care lucreaza de-acasa sau din sediile centrale ale organizatilor lor , etc. Conducerea remote devine insa tot mai prezenta in viata tuturor dintre noi.

Care sunt cateva procese cheie de conducere necesare unui bun management remote? Cum se construieste si se mentine increderea in astfel de conditii? Cum desfasori virtual sedintele echipei si cum faci coaching in sesiunile virtuale 1:1? Ce e bine sa faci, dar si la ce sa fii atent sa nu faci cand vorbim de management remote? In acest eveniment aveti ocazia sa descoperiti idei ale altor participanti, ale invitatilor speciali din panel si ale colegilor nostri care vor facilita acest eveniment virtual.

Scopul acestei serii de evenimente interactive este de a reuni profesionisti care doresc sa impartaseasca din provocarile pe care le au, din solutiile pe care le-au gasit pentru a depasi mai usor aceasta perioada si pentru a progresa. Suntem diferiti si putem invata lucruri noi unii de la altii. Evenimentele sunt facilitate pe rand de colegi diferiti de-ai nostri, in stilul propriu Human Invest, stil care ofera spatii de calitate, pentru conversatii autentice si cu adevarat relevante. Cu invitati foarte intersanti, cu lectii personale transparente, cu lucru in grupe mici, aceste dialoguri vor oferi tuturor inspiratie pentru a ne sustine in eforturile pe care le facem in aceste zile.

CLICK AICI pentru inregistrare


Facilitatorii sesiunii “Cum sa conduci o echipa remote”:


Invitati:

  • Gabriela Alexandru, Regional HR Director Central Europe, Michelin
  • Ioana Mihailescu, Director Customer Operations, Vodafone Romania

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.