Loading Events

« Toate evenimentele

CURS OPEN: Team Leadership – F2F Classroom, Bucuresti

12 December

€350

DESPRE CURS:

Programul Team Leadership ii invata pe manageri sa recunoasca stadiul de dezvoltare al echipelor lor si sa foloseasca stilul de leadership potrivit pentru a conduce si pentru a-si creste sansele de a obtine rezultatele urmarite.

Programul este bogat in activitati care imbunatatesc urmatoarele competentele cheie de team-leadership ale managerilor: Building Trust, Team Chartering, Conversational Capacity under pressure. Managementul echipei ca intreg solicita actiuni si conversatii diferite decat managementul oamenilor prin interactiuni “unu-la-unu”. Managerii care isi conduc bine oamenii pot esua cu usurinta in managementul echipei daca nu stiu sa faca bine ce au de facut ca echipa sa evolueze.

Sprijinindu-va managerii sa-si dezvolte competentele de team leadership, puteti imbunatati semnificativ capacitatea echipelor de a fi agile si de a se adapta rapid la situatii noi, de a creste viteza in executia proiectelor si de a depasi mai usor provocarile pe care acestea le intampina.

Abilitatea de a construi echipe productive si eficiente este esentiala pentru valorificarea punctelor forte ale membrilor echipei, pentru construirea sinergiilor necesare, pentru abordarea provocarilor cross-functionale.

Echipele cu un nivel mare de angajament dau sansa organizatiei sa-si puna in valoare capabilitatile diverse, punctele forte individuale si colective ale oamenilor. Aceste echipe rezolva mai repede problemele care apar si executa cu viteza mai mare deciziile de business. Ele iau decizii mai bune, cultiva colaborarea si creativitatea si produc rezultate superioare in mod constant.

Programul Team Leadership ii sprijina pe liderii de la toate nivelurile sa invete si sa practice abilitati esentiale de team-coaching pentru a accelera recuperarea echipei, pentru a o ajuta sa progreseze si sa performeze colaborativ mai bine!

Descarca prezentarea detaliata a programului Team Leadership!

OBIECTIVE DE INVATARE:

  • Explorarea convingerilor de leadership specifice proceselor de team-leadership in comparatie cu procesele de leadership unu-la-unu. Exercitii pentru accelerarea adoptarii sau consolidarii acestora.
  • Exersarea competentelor de diagnoza a echipei. Recunoasterea indicatorilor care reflecta nivelul de maturitate si etapa de dezvoltare a unei echipe. Analiza etapei de dezvoltare in care se afla echipa/echipele pe care le conduc managerii-participantii: lucru cu instrumemtul de team-assessment din pre-work.
  • Stilurile si comportamentele de leadership necesare in fiecare etapa de dezvoltare a echipei. Cand si cum se folosesc (ex: structurarea eforturilor echipei, abordarea constructiva in echipa a conflictelor, intarirea asumarii responsabilitatii, incurajarea asumarii riscurilor).
  • Exersarea identificarii comportamentelor specifice fiecarui stil de leadership.

FACILITATOR:

PENTRU INSCRIERE:

Descarca si completeaza Formularul de participare. Trimite-l prin e-mail la adresa sanda.moraru@humaninvest.ro. Fee-ul acestui curs este de 350 EUR+TVA de participant.

 

 

 

Details

Date:
12 December
Cost:
€350
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Organiser

Human Invest
Phone:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Website:
www.humaninvest.ro