Norocosi cu un 2022 plin de recunostinta!

In 2022 am primit cred cele mai multe multumiri de la clientii nostri de cand imi aduc eu aminte! Nici nu am mai auzit si nici nu am mai primit in scris parca niciodata asa de frecvent mesaje de tipul: “Multumesc pentru tot ajutorul pe care ni-l dati!” sau “Impactul sprijinului vostru ne-a depasit asteptarile”! Ce a fost diferit in acest an?

Pentru multi oameni din societate, 2022 a fost un an inca si mai dificil decat anul trecut. A fost mai multa oboseala acumulata, putina claritate, lucrurile s-au legat si au inaintat incet in majoritatea organizatiilor. Am resimtit si noi acest an la fel in echipa! Cred insa ca fiecare a facut tot ce a putut pentru a avea grija de sanatatea sa fizica, emotionala si mentala astfel incat sa putem face cea mai buna treaba posibila. Am fost proaspeti in conversatiile cu clientii, ne-au simtit cu adevarat prezenti si mereu aproape de ei, le-am apreciat eforturile si progresele pe care vedeam ca le fac, au simtit ca le suntem parteneri reali la bine si la greu. Am fost norocosi ca toate acestea ne-au adus si cele mai bune rezultate de business din existenta Human Invest!

Vrem ca in 2023 sa ne consolidam: sa intarim ceea ce facem bine, sa ne organizam mai bine, sa petrecem mai mult timp unii cu ceilalti si sa ne bucuram mai mult impreuna. Noi asta ne propunem in ciuda unui viitor atat de neclar. Multumesc foarte mult colegilor pentru tot – am ajuns aici prin efortul si contributia fiecaruia! Multumesc foarte mult clientilor care continua sa ne acorde incredere an dupa an!

La multi ani tuturor, noi asa am sarbatorit finalul de an! Un 2023 cat mai reusit!

Cum vedeam 2022 cu un an in urma – puteti citi in acest link:

2021 – anul unei povesti de succes pentru Human Invest