Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Virtual Briefing | The Ideal Team Player

16 iulie @ 16:30 - 17:30

 

“None of us is as smart as all of us.”
Ken Blanchard

Descarcati PPT folosit in evenimentul pe care l-am avut din acest link

Tu cum ai invatat sa fii un bun membru al unei echipe? Daca ai fost parte din mai multe echipe pe parcursul carierei tale stii deja ca fiecare experienta are dinamica ei, foarte diferita. Si totusi ceva este comun: tendintele tale comportamentale naturale de “team player”. Acestea ii fac pe angajati sa contribuie prin calitati personale care aduc, in acelasi timp, si beneficii si provocari.

The Ideal Team Player este o suita de instrumente dezvoltate de partenerul nostru international Wiley impreuna cu Patrick Lencioni, autor al best-seller-urilor “The Five Dysfunctions of a Team” si “The Ideal Team Player”: un model aliniat cu observatiile consacrate ale autorului, un instrument de evaluare cu raport personalizat (The Five Behaviors of a Cohesive Team Personal Development Report) si un program de dezvoltare. The Ideal Team Player ajuta angajatii sa devina membri mai buni ai echipelor din care fac parte: sa isi constientizeze calitatile, sa inteleaga care sunt rutinele noi pe care trebuie sa le invete si sa le practice pentru a isi imbunatati prezenta si impactul in echipele din care fac parte. Ii sprijina, pe cei care isi doresc asta, sa devina “team-player”-i mai buni!

Instrumentele pot fi folosite de coachi si facilitatori (externi sau interni) in sesiuni de coaching 1:1, in team coaching, in exercitii de construire a coeziunii echipei sau in traininguri de dezvoltare personala pentru membrii unor echipe. Mai multe informatii despre intreaga suita de programe gasiti aici: The Five Behaviors of a Cohesive Team.

  • Studiu de caz: Microsoft
  • Studiu martie 2020: State of Teams, A look at the dynamic nature of teams in today’s workplace based on insights from over 20,000 employees.

Facilitatorii acestui eveniment “The Ideal Team Player”:

  • Adela Iepure, Professional Certified Coach (PCC), Senior Consulting Associate Human Invest
  • Viorel Panaite, Managing Partner Human Invest

 

INREGISTREAZA-TE AICI PENTRU ACEST EVENIMENT

Loc de întâlnire

Zoom
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.