Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Virtual Briefing | Universul programului de leadership The SLII Experience™

25.06.2020 @ 10:00 - 11:30

Cu ocazia procesului de re-branding, te invitam sa descoperi mai multe despre The SLII Experience™, cea mai avansata versiune a programului nostru de leadership care foloseste modelul SLII®, programul care si-a dovedit impactul pozitiv de-a lungul timpului. Vom prezenta toate componentele programului si vom impartasi experiente de succes si povesti cu privire la implementarea unor programe de leadership de catre companii din Romania impreuna cu Human Invest/ Blanchard Romania.

Cum poate ajuta SLII® cresterea calitatii conversatiilor unu-la-unu cu subordonatii intr-o perioada de criza? Cum ajuta un manager sa genereze incredere lucrand intr-un mediu de lucru virtual? Cum sprijina managerii sa creeze un mediu de lucru care satisface nevoile psihologice de baza pentru autonomie, conectare si competenta ale oamenilor? Sunt cateva intrebari care ne vor structura evenimentul nostru virtual.

Scopul acestei serii de evenimente interactive “Virtual Briefings” este de a impartasi constant cele mai recente noutati despre programele noastre de leadership. Evenimentele sunt facilitate pe rand de colegi diferiti de-ai nostri, in stilul propriu Human Invest, stil care ofera spatii de calitate, pentru conversatii autentice si cu adevarat relevante. Cu lectii personale transparente, cu lucru in grupe mici, evenimentele va vor inspira sa gasiti mijloace si solutii pentru a va sustine organizatia din care faceti parte in aceasta perioda plina de incertitudine si impredictibilitate.


Facilitatorii sesiunii:

  • Rares Manolescu, Senior Consulting Associate Human Invest, Master Trainer, Coach (ACC)
  • Geo Hostina, Senior Consulting Associate Human Invest

 

INREGISTREAZA-TE AICI

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de desfășurare

Zoom
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.