Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Solutiile noastre digitale de leadership development

10.03.2021 @ 11:00 - 12:30

Va invitam sa participati la acest eveniment pentru a descoperi cele mai noi solutii digitale de leadership development cu care lucram in 2021! Pe langa senioritatea si profesionalismul facilitatorilor, adecvarea componentelor digitale si calitatea infrastructurii digitale sunt azi atribute esentiale ale unui program de leadership cu impact. Tehnologia nu inlocuieste interactiunea umana si asta este un lucru bun. Dar in contextul muncii remote, cu participantii dintr-o grupa raspanditi in toate colturile tarii sau ale lumii, solutiile digitale de calitate sunt indispensabile celorlaltor componente.

In acest eveniment, vom crea spatii atat pentru impartasirea experientelor privind felul in care am folosit tehnologia ca participanti, facilitatori sau coordonatori ai unor programe de leadership, cat si pentru a va prezenta noutatile digitale pe care le propunem clientilor nostri.

  • Care sunt principalele transformari strategice in care ne-am angajat?
  • Care este portofoliul nostru de solutii in format “Digital & Self Directed” si cum poate fi folosit de catre trainerii interni?
  • Ce componente digitale folosim noi insine in facilitarea virtuala?
  • Cum pot fi fructificate “Digital Learning Journeys” pe care le avem?
  • Ce aduce un format real de “Social Learning Experience”?
  • Cum poate fi util “on-the-job” un Chatbot pe post de “digital coach” dupa un program de leadership?

 

Participati atat cu scopul de a contribui la cresterea calitatii programelor de leadership din organizatii, cat si cu cel de a afla cum ar putea sa va sprijine solutiile digitale pe care vi le punem la dispozitie!

GAZDELE EVENIMENTULUI:

 

INREGISTREAZA-TE AICI

Detalii

Dată:
10.03.2021
Oră:
11:00 - 12:30
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , ,

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de desfășurare

Zoom
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.