Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Leading for Recovery – Parteneri si clienti mai loiali prin simplificare

3 iunie @ 16:00 - 17:30

In vanzari “contorul se reseteaza la inceputul fiecarei luni” si echipele de sales trebuie sa continue sa genereze rezultate cu toate ca realitatea si piata s-au schimbat. Conteaza mai mult ca pana acum sa ne tinem clientii si partenerii aproape, iar pentru asta noi credem ca simplificarea este un imperativ central. Cum pot obtine managerii de vanzari loialitatea partenerilor si clientilor prin simplificare? Cum contribuie simplificarea proceselor la obiectivele de Sales Growth ale organizatiei? De ce managerii de vanzari au nevoie de competente de coaching mai mult ca oricand? Sunt intrebari care vor conduce evenimentul nostru dedicat tuturor profesionistilor din vanzari, marketing, dar si din resurse umane.  

Scopul acestei serii de evenimente interactive este de a reuni profesionisti care doresc sa impartaseasca din provocarile pe care le au, din solutiile pe care le-au gasit pentru a depasi mai usor aceasta perioada si pentru a progresa. Suntem diferiti si putem invata lucruri noi unii de la altii. Evenimentele sunt facilitate pe rand de colegi diferiti de-ai nostri, in stilul propriu Human Invest, stil care ofera spatii de calitate, pentru conversatii autentice si cu adevarat relevante. Cu invitati foarte intersanti, cu lectii personale transparente, cu lucru in grupe mici, aceste dialoguri vor oferi tuturor inspiratie pentru a ne sustine in eforturile pe care le facem in aceste zile.


Facilitatorii sesiunii “Parteneri și clienti mai loiali prin simplificare”:
Razvan Botezatu, Senior Consulting Associate Human Invest
Viorel Panaite, Managing Partner Human Invest

Invitati:
Ionut Craciun: Coffee and Premium Spirits Sales Manager Coca Cola HBC
Ovidiu Tunaru: Business Executive Officer Nestle Professional Romania, Bulgaria and Adriatic Region

Pentru inregistrare, accesati acest link

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de întâlnire

Human Invest
ads
Bucuresti, România
+ Harta Google
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.