Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Virtual Leadership Dialogues | Cum obtinem claritate in perioadele incerte

25 mai @ 10:00 - 11:00

Va propunem o intalnire in care sa descoperiti un cadru de lucru extrem de actual, o abordare sistemica a felului in care ne putem intari propriul rol in organizatie, rolul in echipa, o abordare prin care ati putea actualiza strategia organizatiei.

• Cum aduci claritate in incertitudine?
• Cum poti intari parteneriatele in echipa ta?
• Cine sunt cu adevarat “stakeholderii” tai? Cum sa imbunatatesti relatia cu ei?
• Cum alegi strategia de actiune pentru perioada urmatoare?

Va vom ghida pentru a va familiariza sa folositi in practica modelul Systemic Team Coaching, realizat de PhD. Peter Hawkins, un mod de lucru care ofera o abordare structurata pentru conducerea echipei prin incertitudine, pentru a construi aliante mai bune cu partenerii, pentru a imbunatati sistemele de lucru și interconexiunile dintre ele.

Scopul acestei serii de evenimente interactive este de a reuni profesionisti care doresc sa impartaseasca din provocarile pe care le au, din solutiile pe care le-au gasit pentru a depasi mai usor aceasta perioada si pentru a progresa. Suntem diferiti si putem invata lucruri noi unii de la altii. Evenimentele sunt facilitate pe rand de colegi diferiti de-ai nostri, in stilul propriu Human Invest, stil care ofera spatii de calitate, pentru conversatii autentice si cu adevarat relevante. Cu invitati foarte intersanti, cu lectii personale transparente, cu lucru in grupe mici, aceste dialoguri vor oferi tuturor inspiratie pentru a ne sustine in eforturile pe care le facem in aceste zile.


Facilitatorii sesiunii “Cum obtinem claritate in perioadele incerte”:

– Monica Nicolescu – Senior Consulting Associate Human Invest, ICF Professional Certified Coach (PCC)
– Lilia Dicu – Senior Consulting Associate Human Invest, ICF Master Certified Coach (MCC)

Pentru inregistrare, accesati acest link

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de întâlnire

Zoom
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.