Comunicat de presă: Human Invest și Ken Blanchard România lansează programul de training First-Time Manager

București, 20 aprilie 2016. Compania locală de training Human Invest și Ken Blanchard Companies, lider global în dezvoltarea abilităților de leadership, lansează First-Time Manager, noul program menit să susțină persoanele aflate pentru prima oară într-o poziție de conducere.

Programul are la baza cartea de succes a lui Ken Blanchard și Spencer Johnson, The New One Minute Manager, vânduta în 13 milioane de exemplare și tradusă în 37 de limbi.

Managerii noi sunt de cele mai multe ori alesi din randul angajatilor cu potential. Acești specialiști excelează în ceea ce privește abilitățile de implementare, dar de cele mai multe ori întampină provocări ca manageri, pentru că nu au metodele și competențele necesare pentru a reuși. Rata de eșec este foarte mare.

“60% din managerii noi eşuează în primele 24 de luni”, potrivit unui studiu realizat de compania globală de consultanță și cercetare Corporate Executive Board (CEB), iar “47% din persoanele proaspăt promovate într-o poziție de conducere nu primesc niciun fel de training”, potrivit HR.com și I4CP.

De asemenea, un studiu realizat de International Success Academy în anul 2013 scoate în evidență că “mai puţin de 10% din manageri şi supervizori au fost pregătiţi pentru un rol de leadership înainte sau după ce au fost promovaţi”.

Programul First-Time Manager le prezintă participanților cele trei secrete ale managerilor de succes: Stabilirea obiectivelor, Aprecierea și Redirecționarea. Acest program dezvoltă cele trei secrete prin intermediul unui cadru de conversație ușor de înțeles și practicat de către noii manageri. Soluția include și o a patra conversație, Sumarizarea, care este necesară pentru a completa conversațiile-cheie și a ajuta noii manageri să crească nivelul de angajament și autonomie al membrilor echipei pe care o coordonează.

“Programul First-Time Manager îi sprijină pe cei aflați pentru prima oară într-o poziție de conducere să își atingă potențialul mai repede”, spune Ken Blanchard, autorul programului.

Workshop-ul de o zi este special conceput pentru persoanele aflate pentru prima oară într-o poziție de conducere, team-leaderi, middle-manageri, precum și coordonatori de echipă recent numiți in aceste roluri.

Human Invest este reprezentantul exclusiv în România al unor companii de consultanță și training cu o înaltă reputație internațională, folosind instrumente originale și adaptate pentru contextul local: Ken Blanchard Companies, Performance Management Company, Wiley sau Inscape Partners International.

The Ken Blanchard Companies este un lider global in domeniul solutiilor de leadership, productivitate si performanta. Compania este cunoscuta in special pentru programul “The SLII Experience™ (SLII®)”, care in ultimii 30 de ani a fost cel mai utilizat model de leadership din lume.