Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Virtual Briefing | Self-Leadership: Cum sa muncesti cu sens, sa te simti autonom si sa evoluezi

17.03.2021 @ 11:00 - 12:00

Self Leadership: Proactivitatea si responsabilitatea angajatilor sunt esentiale in procesul de adaptare a organizatiilor la „noul normal”

Descarca PPT folosit la eveniment, aici.

Angajatii care muncesc cu sens si cei care se simt autonomi si productivi isi cunosc mai bine valorile personale, au o etica inalta, sunt colaborativi si stiu cum sa obtina sustinerea si resursele de care aveau nevoie pentru a evolua. In efortul de adaptare la „noul normal”, plin de incertitudine si schimbari semnificative, cu un nou mod de a lucra impreuna apar noi intrebari. Cum ar beneficia organizatiile daca angajatii ar avea competente crescute de Self Leadership? Cum pot angajatii sa sustina o calitate crescuta a conversatiilor unu-la-unu cu managerii lor? Cum pot sa mentina o performanta ridicata in contextul actual prin cresterea autonomiei, prin constientizarea nevoilor de dezvoltare si prin conversatii oneste, curajoase?

Acestea sunt doar cateva intrebari care ne vor structura evenimentul nostru virtual de prezentare a programului de succes international Self Leadership. Acesta dezvolta competente esentiale pentru vremuri provocatoare. Angajatii joaca un rol esential in a-si ajuta managerii si organizatia sa progreseze in special in perioadele de criza si incertitudine. Aceasta sesiune se concentreaza pe ceea ce trebuie sa faca angajatii pentru a-si construi un mindset si un set de abilitati prin care sa se adapteze mai usor si mai repede la schimbare. Prin care sa-si creasca initiativa, agilitatea si capacitatea de a rezolva autonom problemele.

Te invitam sa descoperi mai multe despre programul Self Leadership, program complementar celui mai cunoscut model de leadership din lume SLII®. Vom explora temele pricipale ale acestui program: convingeri limitative, sursele personale de putere, self-awareness, conversatiile esentiale de leadership cu managerul direct. Si care este relevanta lor in contextul actual. De asemenea vom impartasi experiente si povesti de succes cu privire la implementarea programului de catre companii din Romania.

Facilitatori:

Inregistreaza-te prin link-ul de mai jos daca vrei sa primesti prezentarea pe care o vom folosi la eveniment, chiar daca programul nu-ti permite sa participi acum. 

INregistreaza-te AICI

Detalii

Dată:
17.03.2021
Oră:
11:00 - 12:00
Eveniment Categories:
,
Etichete Eveniment:

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.