Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Virtual Briefing | Lansarea noului program Conversational Capacity® in Romania

7.10.2020 @ 11:00 - 12:30

Conversational Capacity®: Vorbeste deschis si arata curiozitate sincera chiar si in discutii dificile

Conversatiile deschise si oneste imbunatatesc increderea reciproca, accelereaza adaptarea la schimbare si contribuie major la o cultura organizationala constructiva. Angajatii care nu stapanesc aceste conversatii scad eficienta proceselor de colaborare, devin defensivi, amplifica conflictele, contribuie la scaderea angajamentului si a responsabilitatii personale.

Noul nostru program Conversational Capacity® dezvolta abilitatile oricarui angajat de a purta conversatii constructive pentru a depasi mai bine discutiile si subiectele dificile si conflictuale, pentru a-si creste autonomia personala si pentru a fi un membru de echipa mai bun. In plus, managerii care stapanesc aceste conversatii, arata respect autentic si castiga astfel mai multa implicare si angajament din partea celor pe care ii conduc. Fie ca e vorba de intalnirile unu-la-unu de “goal setting” de inceput de an, de cele de coaching sau de cele de “performance review”, de discutiile intre colegi din sedinte sau de interactiuni spontane, capacitatea de a purta conversatii constructive aduce fara nicio indoiala o energie pozitiva suplimentara.

Te invitam la evenimentul de lansare in Romania a noului nostru program Conversational Capacity® pentru a descoperi suita de activitati practice si instrumentele de lucru din acest workshop care ii ajuta pe angajati sa aiba conversatii mai productive si sa ajunga la un rezultat mai bun chiar si in discutii dificile!

Facilitatorii evenimentului:

  • Georgeta Bora: Operations Manager, Human Invest & Ken Blanchard Romania
  • Viorel Panaite: Managing Partner, Human Invest & Ken Blanchard Romania

 

INSCRIE-TE AICI pentru EVENIMENTUL NOSTRU DIN 7 Octombrie

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de întâlnire

Zoom
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.