Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conducerea echipei – Team Leadership in Romania

20 aprilie @ 15:30 - 17:00

Conducerea echipei ca intreg este una din cele mai mari provocari ale unui manager. Conducerea prin relatii unu-la-unu pare a fi la-ndemana: multi manageri iau cel putin o nota de trecere cand isi folosesc competentele de directionare, coaching si delegare. In schimb, conducerea unei echipe ca ansamblu ii solicita mai mult, ii face sa intre in defensiva si sa esueze pe cei care nu se pregatesc cu adevarat. Calitatea oamenilor, disponibilitatea si abilitatile lor individuale de colaborare sunt conditii necesare, dar nu suficiente pentru ca o echipa sa functioneze bine, sa fie productiva in luarea deciziilor si implicata in executia lor, iar moralul oamenilor sa fie la cote sanatoase. Care sunt factorii care influenteaza performanta unei echipe, asa cum i-a descoperit Google intr-o ampla cercetare? Performanta si evolutia echipei ca intreg sunt determinate direct de nivelul competentelor de team leadership ale managerului ei.

Va invitam la lansarea in Romania a noului format al programului Team Leadership!

Unic in Romania, programul Team Leadership ii sprijina pe manageri sa-si dezvolte abilitatile de team-coaching pentru conducerea echipelor lor de proiect sau departamentale. Liderii vor stii sa faciliteze mai usor conversatiile colective dificile si vor construi mai bine un cadru structurat de lucru care sa revigoreze echipa si sa sustina perfomanta ei.

Abilitatea de a conduce echipe productive si eficiente este esentiala pentru valorificarea punctelor forte ale membrilor echipei, pentru construirea sinergiilor necesare intre membrii echipei, pentru abordarea provocarilor proiectelor cross-functionale. Programul Team Leadership ii invata pe manageri cum sa recunoasca tiparele fiecarui stadiu de dezvoltare a echipelor lor, cum sa aleaga si cum sa foloseasca stilul de leadership potrivit pentru a-si creste sansele de a obtine rezultatele urmarite.

In acest eveniment veti descoperi:
  • Principalele provocari de team leadership pe care managerii le pot aborda mai bine dupa ce vor parcurge programul;
  • Prin ce conversatii si actiuni managerii pot structura mai bine eforturile colective echipei, pot facilita mai eficient momente dificile, pot incuraja colaborarea si autonomia echipei in ansamblul ei;
  • Care sunt conversatiile si mijloacele de team-coaching pe care ar trebui sa stie sa le foloseasca orice manager profesionist;
  • Pentru ce provocari de conducere a echipei se potriveste fiecare din cele 3 moduri de lucru cu acest program: training, group-coaching si team-coaching.

Descoperiti mai multe despre programul Team Leadership si despre cum poate contribui la imbunatatirea agilitatii, a executiei si a angajamentului echipelor din organizatia voastra

O cultura constructiva de echipa este esentiala pentru performanta. Managerii cu competente de team-coaching inteleg rolul valorilor comune, a scopului comun si stiu cum sa le foloseasca in viata de zi cu zi a echipei pentru a construi incredere si rutine functionale. Intr-o echipa cu o cultura constructiva oamenii sunt proactivi in a cere feedback, stiu cum sa-l primeasca si sa-l ofere. O echipa este colaborativa, are initiativa colectiva sustinuta, are curaj sa isi asume riscuri si sa-si depaseasca limitele atunci cand managerii stiu sa creeze un mediu de “siguranta psihologica” folosind stilul de leadership si conversatiile potrivite in functie de situatie (Proiectul Aristotel realizat de Google, una din cele mai ample cercetari recente care a studiat felul in care ar trebui condusa o echipa pentru a fi performanta, asaza construirea “sigurantei psihologice” pe primul loc). 

Facilitatori:

 

Invitat:

Va invitam sa va inregistrati la eveniment prin link-ul de mai jos. Inregistrarea va permite sa intrati in posesia prezentarii PPT pe care o vom folosi la eveniment chiar si daca programul nu va permite sa participati la sesiunea de lansare.

INREGISTREAZA-TE AICI

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.